Primaria Capitalei inchide arterele principale din Bucuresti pentru a deszapezi

Luni, 13 Februarie 2012, ora 18:17
1979 citiri
Primaria Capitalei inchide arterele principale din Bucuresti pentru a deszapezi
Foto: Ziare.com

Traficul va fi inchis, in noaptea de luni spre marti, pe mai mai multe artere principale de circulatie in Bucuresti, pentru actiunile de deszapezire, anunta Primaria Capitalei.

Autoritatile au luat decizia de a inchide mai multe sectoare de drum pentru a putea actiona cu utilaje de deszapezire, dar si pentru a degaja zapada acumulata la marginea drumurilor, dupa cum se arata intr-un comunicat al Primariei Bucuresti remis Ziare.com.

In sectorul 1, in intervalul 22.30 - 23.00 va fi inchis traficul pe Piata Victoriei - Calea Victoriei - Piata Romana - Piata Universitatii. In aceeasi perioada va fi inchis traficul si la Piata Presei Libere - Arc de Triumf - Piata Victoriei, dar si Statuia Aviatorilor - Piata Charles de Gaulle - Ambasada Chinei.

Traficul va fi inchis si la Piata Charles de Gaulle - Arc de Triumf, dar si la Piata Dorobanti - Dorobanti cu intersectia Stefan cel Mare.

In intervalul 24.00 - 24.30 va fi inchis traficul la Pipera intersectie cu Serbanescu - Pod Pechea - Aerogarii, dar si Caranfil intersectie cu Pipera - Pod Pechea - Serbanescu intersectie cu Pipera.

Se va deszapezi intre 23.30 - 24.00 si la Piata Presei Libere - DN 1 - Miorita - Pasaj Baneasa, dar si Otopeni - pe sub Pod Otopeni - Pasaj Baneasa - Miorita si Piata Presei Libere - Kiseleff - Arc de Triumf - Piata Presei.

In sectorul 3 va fi oprit traficul pe Bd. Camil Ressu - Bd. Theodor Pallady - pana la Autostrada Soarelui, intre 22.30 - 23.00, cu intalnire la Piata Nicolae Grigorescu.

In secorul 5 va fi inchis traficul de la 22.30 pana la 23.00, la CCA, pe Bd. Regina Elisabeta - Bd. Kogalniceanu - Splai Unirii si pe Calea Rahovei - Soseaua Alexandriei.

Utilajele vor actiona si in sectorul 6, la Razoare pana la Valea Cascadelor, incepand de la 22.30 pana la 23.00. Va fi oprit traficul si pe traseul Bd. Iuliu Maniu - Cora - spre Sos Cotroceni - Splaiul Independentei - si retur Splaiul Independentei - Sos Cotroceni - Bd. Iuliu Maniu.

L.S.

#Bucuresti, #drumuri inchise Bucuresti, #drumuri inchise zapada , #Bucuresti