Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete

Vineri, 25 August 2017, ora 12:29
3039 citiri
Primaria Capitalei vrea sa mai acorde 25.000 de vouchere pentru biciclete

Primaria Capitalei vrea sa acorde alte 25.000 de vouchere in valoare de 500 de lei cu care bucurestenii isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot, in cadrul proiectului "Biciclisti in Bucuresti", potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a sedintei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

In primele doua zile de la lansarea proiectului, peste 30.000 de cetateni au depus solicitari pentru obtinerea celor 5.000 de vouchere.

"Proiectul privind acordarea unui numar de 5.000 de vouchere in valoare de 500 de lei aprobat de catre plenul Consiliului General al Municipiului Bucuresti s-a bucurat de un real succes in randul cetatenilor, iar solicitarile acestora au depsit cu foarte mult numarul aprobat initial.

Succesul proiectului raspunde nevoilor orasului de a implementa masuri de reducere a poluarii aerului prin folosirea mijloacelor de transport non-poluante. (...) Directia de Mediu propune suplimentarea numarului de vouchere aprobate prin proiectul Biciclisti in Bucuresti cu un numar de maxim 25.000 de vouchere", se arata in expunerea de motive a proiectului.

Initiatorii precizeaza ca voucherele care vor putea fi distribuite anul acesta vor fi finantate din bugetul pe anul 2017, eventual printr-o rectificare bugetara. Restul voucherelor care urmeaza sa fie declarate valide in 2018 vor fi finantate din bugetul pe anul viitor.

Primaria Capitalei a publicat, miercuri, lista cu cei 5.000 de bucuresteni care au obtinut din partea municipalitatii vouchere de 500 de lei, cu care isi vor putea achizitiona o bicicleta, simpla sau electrica, trotineta sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot. Lista beneficiarilor se gaseste pe site-ul Primariei Capitalei, la sectiunea "Biciclisti in Bucuresti" si contine initialele numelor acestora si numarul de inregistrare.

Potrivit municipalitatii, voucherele vor fi livrate prin curier beneficiarilor, la domiciliul lor, in urmatoarele doua saptamani, iar in cazul in care livrarea nu se poate face, vor fi returnate Primariei, urmand a fi ridicate de catre beneficiari de la Biroul de relatii cu Publicul, in baza unei notificari telefonice prealabile.

Citeste si:
Dan Barna ironizează strategia de negocieri a PNL-ului. „Asistăm la convulsii creative pentru soluții iraționale în ce privește guvernarea”
Dan Barna ironizează strategia de negocieri a PNL-ului. „Asistăm la convulsii creative pentru soluții iraționale în ce privește guvernarea”
Vicepreşedintele USR Dan Barna a declarat miercuri, 27 octombrie, că partidul din care face parte nu a primit nicio invitaţie formală pentru a discuta cu PNL şi UDMR în vederea refacerii...
Moșteanu, despre refacerea coaliției cu liberalii: „USR nu a primit nicio invitație. PNL trebuie să decidă că nu mai negociază cu PSD”
Moșteanu, despre refacerea coaliției cu liberalii: „USR nu a primit nicio invitație. PNL trebuie să decidă că nu mai negociază cu PSD”
Purtătorul de cuvânt al USR Ionuţ Moşteanu a declarat miercuri, 27 octombrie, că USR e pregătit să negocieze cu PNL refacerea coaliției de guvernare însă subliniază că liberalii trebuie...
Sursa: NEWS.RO
Comentarii
Iohannis1
rank 3
firea fura banii Bucurestenilor !
schmit
rank 5
Daca se "modifica" pilonul II de pensii au sa fie bani de biciclete