Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Primariile de sector primesc cereri pentru ajutoare de caldura

Marti, 14 Octombrie 2008, ora 15:10
3113 citiri
Primariile de sector primesc cereri pentru ajutoare de caldura
Foto: Romania Libera

Astfel, aproximativ 7.000 de familii si persoane singure din sectorul 2 sunt asteptate la sediile Serviciilor de Asistenta Sociala ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului ca sa depuna formularele pentru acordarea ajutoarelor pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale.

Primariile de sector ii asteapta pe cei care au dreptul la ajutoare pentru incalzirea locuintei cu gaze naturale sa completeze cererile necesare la sediile Serviciilor de Asistenta Sociala ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Formularele trebuie sa fie completate individual la serviciile de asistenta sociala in a caror zona teritoriala se afla domiciliul sau resedinta.

Astfel, in sectorul 2 vor beneficia de aceste ajutoare aproximativ 7.000 de familii si persoane singure. In paralel, alte aproximativ 30.000 de familii si persoane singure din sectorul 2 care indeplinesc conditiile de acordare a ajutoarelor pentru incalzirea locuintei cu energie termica in sistem centralizat vor depune formularele completate, individual sau prin asociatiile de proprietari/chiriasi, la furnizorul de energie termica, respectiv Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice Bucuresti, cu sediul in str. Carei nr. 15, dar si la sediile de Asistenta Sociala ale sectorului 2 .

Primaria sectorului 3, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului, a distribuit catre furnizorii de energie termica si gaze naturale 27.000 de cereri/declaratii pe propria raspundere in vederea acordarii subventiilor pentru incalzirea locuintei in sezonul rece.

Persoanele care se incalzesc in sistem centralizat/gaze naturale si cele care utilizeaza pentru incalzire lemne, carbuni si combustibili petrolieri pot ridica formularele de la sediul DGASPC- sector 3 din bd. 1 Decembrie 1918 nr. 12-14, camera nr. 1.

In sectorul 4, peste 28.000 de familii cu venituri de pana la 615 lei/membru de familie vor beneficia de ajutor de incalzire in iarna 2008-2009. De subventii pentru incalzirea cu gaze naturale vor beneficia 2.900 de familii, alte 1.500 de familii vor primi ajutoare pentru incalzirea cu lemne si 24.000 de familii, pentru incalzire cu carbuni sau combustibili petrolieri.

Cetatenii pot depune actele necesare insotite de declaratiile pe propria raspundere pentru incalzirea locuintelor la Complexul de Servicii 'Sf. Spiridon' - Serviciul Sanse Egale si Combaterea Marginalizarii Sociale din aleea Ciceu nr. 12.

Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Londra trimite Ucrainei bombe ghidate de mare precizie care au revoluționat războiul tactic aer-sol
Jurnalistul BBC Jonathan Beale a declarat că următorul pachet de ajutor acordat Ucrainei de către Marea Britanie include bombe Paveway. Recent, astfel de arme au fost folosite împotriva...
Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Volodimir Zelenski mulțumește după aprobarea ajutoarelor din SUA. "Următorul pachet militar se va ridica la nivelul hotărârii noastre"
Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a mulţumit miercuri Senatului Statelor Unite pentru aprobarea ajutoarelor militare şi economice de 61 de miliarde de dolari pentru ţara sa, notează...
#cereri, #primarii, #ajutor, #caldura , #Bucuresti