Ziare.com

Primarul Clujului vrea autobuze cu suport pentru biciclete

Miercuri, 08 Iulie 2009, ora 10:45

   

Primarul Clujului vrea autobuze cu suport pentru biciclete
Primarul Clujului Sorin Apostu i-a cerut sefului Regiei Autonome de Transport Calatori (RATUC) sa studieze posibilitatea amplasarii pe troleibuze si autobuze a unor suporturi care sa transporte bicicletele.

Clubul de Cicloturism Napoca a solicitat aceasta propunere mai ales pentru anumite zone in care biciclistii intampina dificultati la urcare din cauza pantei inclinate, potrivit Ziua de Cluj.

Directorul RATUC, Liviu Neag, nu a fost foarte incantat de aceasta idee insa primarul i-a cerut sa puna in aplicare planul pentru ca nu este atat de complicat precum pare.

Radu Mititean, coordonatorul activitatii CCN, a inmanat participantilor o serie de observatii in scris legate de traseul pistelor propuse in Cluj-Napoca. "Oricum, mai aveti timp sa studiati traseele pistelor propuse de municipalitate doua-trei luni, pentru ca acestea vor fi marcate treptat, asa ca, in cazul in care exista neconcordante sau anumite rute nu sunt bune, puti face recomandari, atat dumneavoastra, cat si alti biciclisti", a afirmat Sorin Apostu.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1158 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

aaaaaaaaasa

Primarul Clujului Sorin Aprostu ..Sau Aproaste'? Hai ,Ghitza,zi-le ,ca tu il stii pe ..pitzifelniku mai bine.

 

Defecte fabricatie Hyundai Accent si cenzura hyundaiclub.ro

HYUNDAICLUB.RO IMI INTERZICE SA SEMNALEZ DEFECTELE DE FABRICA LA MODELUL ACCENT !!! Inainte de a cumpara acest model informati-va bine ... chiar foarte bine de tot! De 3 ani aceste defecte nu sint remediate, masinile continua sa fie vindute "ca noi" iar proprietarii acestui model isi maninca timpul si alti bani prin service-uri! Cu aceasta ocazie atraga atentia ca redactia ziare.com si administratorii acestui site nu au mai multa legatura cu posturile mele decit aceea de a-mi permite sa le fac publice! Drept garantat de Constitutia Romaniei si nerespectat de moderatorii- cenzori de la hyundaiclub.ro
Amanunte la http://restulstirilor.weebly.com/aventuri-in-occidentul-civilizat.html

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor