Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as ..."

Vineri, 13 Noiembrie 2015, ora 17:28
8607 citiri
Reactie incredibila a primarului Capitalei in scandalul caldurii: "Baga-mi-as ..."
Foto: Arhiva captura video Digi24

In ultimii ani, odata cu venirea anotimpului rece, revine si problema furnizarii de caldura si apa calda in Bucuresti. Anul acesta amenintarile cu sistarea au venit inca din vara, asa ca acum, cand iarna bate la usa, scandalul a capatat amploare.

Presedintele Consiliului de Administratie al RADET, Gabriel Dumitrascu, a anuntat vineri intr-o conferinta de presa ca bucurestenii vor mai avea apa calda si caldura cel mult inca o saptamana.

In prag de iarna, autoritatile se joaca ping-pong cu caldura in Bucuresti: Certuri, jigniri si fuga de raspundere

"In masura in care Consiliul General al Municipiului Bucuresti nu intra intr-o procedura de urgenta si nu aproba bugetul... Exista o inertie a sistemului, probabil aceasta inertie nu va depasi o saptamana. (...) Nu ne jucam cu nervii bucurestenilor, este legea. Sistemul va mai functiona cateva zile din inertie, dupa care nu mai are cum sa functioneze", a declarat Dumitrascu.

Bucurestiul ramane fara caldura si apa calda? RADET anunta "iminenta sistare a activitatii" (Video)

La scurt timp directorul ELCEN, Marcel Nicolescu, a intervenit la Realitatea Tv dand asigurari ca nu va fi sistata furnizarea de apa calda si caldura catre bucuresteni in aceasta iarna.

"Bucurestenii vor avea aceste doua elemente (apa calda si caldura - n.red.), fara nicio intrerupere", a declarat Nicolescu categoric intr-o interventie telefonica la postul de televiziune citat, condamndand rafuiala intre institutii.

Ministrul Energiei ii linisteste pe bucuresteni: Caldura nu va fi oprita in aceasta iarna

In dorinta de a obtine o clarificare de la Primaria Capitalei, Europa FM a incercat ore bune sa dea de primarul interimar Marin Stefanel Dan.

In prima faza dialogul, pe care vi-l redam integral mai jos, s-a desfasurat in limita decentei:

Valentin Chisoceanu, Europa FM: Domnul primar, va rog mult de tot, intr-un scurt interviu inregistrat...

Marin Stefanel Dan: In acest moment nu, daca se poate va rog frumos dupa-amiaza si va raspund cu mare drag.

Valentin Chisoceanu, Europa FM: O intrebare am la dumneavoastra. A iesit din nou presedintele Consiliului de Administratie al RADET si a spus ca in Bucuresti este posibila sistarea furnizarii agentului termic in cel mult o saptamana...

Marin Stefanel Dan: Si cum a motivat domne' aceasta declaratie ca sunt si eu curios?!

Valentin Chisoceanu, Europa FM: Vorbeste de un buget care nu este aprobat.

Marin Stefanel Dan: Domne', una-i una, alta-i alta. Acolo vorbeste de un buget de investitii, nu vorbeste de subventia care pana in momentul de fata au luat-o si-n avans...

Cum primarul nu a raspuns totusi la intrebarea daca si de cand se va opri apa calda in Bucuresti, jurnalistul Europa FM l-a rugat sa revina cu explicatiile.

Raspunsul primit este de departe compatibil cu o functie publica: "Baga-mi-as... ", se poate auzi pe inregistraea postata pe site-ul postului de radio, urmata de un prelung "bip" de unde nu reiese clar daca injuriile erau la adresa jurnalistului sau a celor de la RADET.

UNPR preia Primaria Capitalei - Marin Stefanel Dan, primar in locul lui Oprescu

Stefanel Dan Marin a fost ales primar interimar al Capitalei dupa ce Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pentru fapte de coruptie.

Alegerea primarului general interimar, o "mascarada". Procurorii DNA au o paine buna de mancat - Interviu

A ocupat functia de consilier general al CGMB in urma alegerilor locale din iunie 2012, cand s-a aflat pe listele PP-DD, partid care a fuzionat prin absorbtie cu UNPR, in iunie 2015.

Conform informatiilor publicate pe site-ul Primariei Capitalei, Marin are profesia de analist politic.

In ultima declaratie de avere, are trecute doua terenuri in orasul Pucioasa, dobandite prin mostenire, o garsoniera si un apartament in Bucuresti, inca o casa in Pucioasa si 3 masini. Este actionar la firma Marvel Solutions si are un credit ipotecar la BRD de 44.000 de euro, luat in 2012 si scadent in 2041.

La capitolul venituri, Stefanel Marin a trecut 3.600 lei/an/net, bani obtinuti in calitate de director administrativ Marvel Solutions, alti 11.078 lei/an/brut castigati in calitate de consilier CGMB, 22.063/an/brut din tranzactionarea unor actiuni BVB, precum si 2.100 lei/an/brut, din inchirierea unui imobil, dar si alte sume obtinute de sotie sau alocatiile copiilor.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#primar interimar Bucuresti bagamias, #Stefanel Dan Marin primar scandal RADET , #Bucuresti