Revista presei: Ce poti face de Halloween si cat te costa distractia

Sambata, 29 Octombrie 2011, ora 08:49
2765 citiri
Revista presei: Ce poti face de Halloween si cat te costa distractia

Sarbatoarea monstrilor insangerati a venit si anul acesta si in Romania, iar localurile din Bucuresti, dar si din statiunile cunoscute ofera distractii inspaimantatoare, pentru turistii care nu se sperie de preturi.

"Evenimentul Zilei" scrie ca, de Halloween, turistii straini prefera sa mearga la castelul Bran, casa lui Dracula, iar biletul de intrare costa 40 de lei pentru adulti.

In Bucuresti, cluburile au pregatit noapte de karaoke, concerte sau mix de Dj, insa pretul de intrare este intre 20 si 30 de lei.

In Statele Unite, Haloween a devenit o adevarata industrie, iar mortii vii strang in fiecare an peste 5 miliarde de dolari, arata "Jurnalul National".

Romanii nu trebuie sa uite insa sa dea ceasul inapoi cu o ora, indiferent cate pahare au servit in cinstea nemortilor, arata "Puterea": duminica trecem la ora de iarna.

Evenimentul Zilei: Ce poti face de Halloween si cat te costa distractia

Castelul Bran este cunoscut mai ales de straini ca fiind Castelul lui Dracula, iar cei care vor petrece Halloween-ul aici vor avea parte de multe surprize.

Biletul de intrare din aceasta seara costa 40 de lei pentru adulti si 20 de lei pentru studenti, iar ultima intrare este la ora 1 noaptea. Turistii care vin costumati pot primi un premiu. In clubul Fire si la Baneasa Shopping City vor avea loc si proiectii de filme de groaza clasice si moderne, iar biletul costa 30 de lei, informeaza Evenimentul Zilei.

Adevarul: Romania petrece de Halloween. Cele mai atragatoare oferte

In Bucuresti vor avea loc evenimentele diverse in cluburi: karaoke, concerte, mix-uri cu DJ-i cunoscuti sau proiectii de filme. Localurile care organizeaza petreceri de Halloween se asteapta ca macar o parte din clienti sa vina costumati, arata Adevarul.

Jurnalul National: Intoarcerea mortilor vii si profitabili

Zombii au creat o adevarata industrie in Statele Unite, care aduce anual 5,7 miliarde de dolari in economie. Comerciantii vand costume, tricouri si acesorii in valoare de 550 de milioane de dolari, iar in ultimii zece ani au fost produse filme in valoare de aproape 2,5 miliarde de dolari, despre Halloween. Jurnalul National arata care sunt cifrele care fac din Haloween o sarbatoare cu adevarat profitabila.

Puterea: Duminica dimineata trecem la ora de iarna

Cei care au petrecut de Halloween nu trebuie sa uite ca Romania trece oficial la ora de iarna in noaptea de sambata spre duminica, astfel sunt sanse sa intarzie la serviciu.

Astfel, ziua de duminica, 30 octombrie, va fi cea mai lunga din an, avand 25 de ore. Acele ceasornicelor vor fi date cu o ora inapoi, ora 4,00 devenind ora 3,.00, arata Puterea. (L.S.)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Halloween, #petrecere Halloween, #Halloween Bucuresti , #Bucuresti