Studentii care isi vand camera sau o folosesc pentru intalniri intime, exmatriculati!

Luni, 28 Septembrie 2009, ora 20:52
8864 citiri
Studentii care isi vand camera sau o folosesc pentru intalniri intime, exmatriculati!
Foto: Gardianul.ro

Studentii admisi la Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) "Carol Davila", din Bucuresti, care isi vand camera de camin sau o folosesc pentru intalniri intime cu iubita sau iubitul nu doar ca isi pierd definitiv dreptul de cazare, dar sunt si exmatriculati.

Concret, viitorii medici si farmacisti, veniti din afara Bucurestiului, care mai vor sa aiba un acoperis deasura capului trebuie sa reziste tentatiei de a-si aduce iubitii in camerele de camin, cat si ofertelor banesti in schimbul camerei pe care au primit-o.

Masura, care face parte dintr-un pachet complex de reguli pe care conducerea UMF Bucuresti l-a pus la punct pentru anul universitar 2009 - 2010, a fost luata dupa ce, anul trecut, au existat incidente de acest fel, potrivit unui comunicat al prorectorului Monica Pop remis, luni, Ziare.com.

"Vreau sa se inteleaga foarte clar. Universitatea a facut eforturi foarte mari pentru cazarea in camine a 200 de studenti din anul intai, dar si pentru cazarea celor din anii mai mari. Nicaieri in lume nu exista spatii suficiente de cazare. Noi incercam sa rezolvam cat mai multe cereri.

Avem multi rezidenti, care au nevoie de un loc in camin. Si pentru ei incercam sa gasim o solutie. De aceea, orice student care isi va vinde locul sau care va folosi camera pentru intalnirea cu iubitul/iubita, pierde definitiv dreptul de a se caza in camin", se arata in comunicat.

Monica Pop a explicat ca UMF are multe probleme legate de cazare decat multe alte institutii de invatamant superior, cauzate mai ales de durata mare de sudii, dar si de probleme legate de cazarea rezidentilor.

Prorectorul a precizat ca, in momentul in care primesc un loc in camin, studentii semneaza un contract prin care se angajeaza sa respecte regulile de organizare si desfasurare a activitatii din caminele studentesti, mentionand ca, in anul universitar trecut, 30 de studenti au fost dati afara din camine pentru incalcarea prevederilor contractuale.

In anul universitar 2009-2010, studentii anului I vor avea la dispozitie 200 de locuri de cazare in caminele detinute de UMF, 102 pentru Facultatea de Medicina, 30 pentru Facultatea de Medicina Dentara, 38 pentru Facultatea de Farmacie si 30 pentru Facultatea de Moase si Asistenta Medicala.

UMF "Carol Davila" Bucuresti detine peste 4.000 de locuri in 14 camine situate atat in Regie, cat si in alte zone din Bucuresti.

Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Ciolacu anunță că întrerupe orice comunicare cu Piedone: "Îi urez succes"
Marcel Ciolacu a tăiat orice cale de comunicare cu Cristian Popescu Piedone. Președintele PSD a declarat joi, 25 aprilie, că nu va mai exista niciun dialog și nicio ofertă pentru Piedone....
#studenti Carol Davilla exmatriculati intim, #cazare intalnire iintima iubit MF Bucuresti , #Bucuresti