Un inspector de primarie a amendat un proprietar, pentru a-i fura terenul

Vineri, 30 Mai 2008, ora 08:14
2145 citiri
Un inspector de primarie a amendat un proprietar, pentru a-i fura terenul

Un inspector de la primaria sectorului 1 a dat o amenda de 30 milioane de lei vechi pentru o magazie fara autorizatie pe un teren din Baneasa, pentru ca, dupa nici o luna, sa devina proprietar pe teren folosind actele de amenda.

Familia Tecsi a ramas fara 825 de metri patrati in Baneasa, dupa ce s-a dus cu actele terenului la Primaria sectorului 1. Pe motiv ca in gradina casei familia Tecsi ar fi construit o magazie fara autorizatie doi functionari ai Primariei sectorului 1, Iosifescu Mirela si Ispir Anghel, au amendat-o cu 30 de milioane de lei vechi, anunta Gandul.

" In 2005, m-au chemat la primarie, serviciul Disciplina in constructii, cu toate actele de proprietate. Cum i le prezentam, doamna Iosifescu merge si facea copii dupa ele. In luna septembrie 2005 domnul Ispir Anghel ne-a notificat ca terenul nostru devenise al lui. Noaptea a venit cu un comando de muncitori, ne-a impuscat cainii si a ingradit cu sarma terenul. In decembrie ne-a taiat toti pomii fructiferi, vita de vie si ne-a daramat magazia", ne-a declarat fosta proprietara

Dupa nenumarate audiente si petitii, primarul Andrei Chiliman i-a raspuns in scris fie ca reclamatia urmeaza sa fie analizata, fie ca se pot furniza informatiile solicitate despre numitul Ispir Anghel, iar falsificarea actelor nu intra in competenta lui.

Mai mult, politistii de la sectia 2 au amendat familia Tecsi cu 2 milioane de lei pe motiv ca au indraznit sa sustina ca sunt proprietarii terenului.

Ispir Anghel sustine ca ar fi cumparat cei 825 de metri patrati de teren in Baneasa cu 80 de milioane de lei vechi de la un cetaten din judetul Ilfov care l-a randul sau l-ar fi dobandit de la sotii Pavel Nicolae si Maria.

Acesta a reusit sa intabuleze terenul la cartea funciara si l-a vandut unui SRL-ul pentru suma de 165.000 de euro. Dupa o luna, Primaria sectorului 1 a eliberat un certificat de urbanism si a dat dreptul SRL-lui sa construiasca un imobil pentru locuinte si birouri avand regimul de inaltime " subsol, patru etaje, plus etajul 5 retras". Seviciul de Investigare a Fraudelor a fost cel care a stopat si eliberarea autorizatiei de constructie.

Impotriva lui Ispir Anghel s-a dispus inceperea urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunilor de inselaciune, uz de fals si fals in declaratii.

Citește și:
Amendă mare pentru Manchester City în Anglia
Amendă mare pentru Manchester City în Anglia
Federaţia Engleză de Fotbal (FA) aanunţat că gruparea Manchester City a fost amendată cu 260.000 de lire sterline ca urmare a invadării terenului de către suporteri la meciul din mai cu...
La ce preț a fost vândută halba din care a băut cântărețul britanic Ed Sheeran la festivalul berii din Frankfurt VIDEO
La ce preț a fost vândută halba din care a băut cântărețul britanic Ed Sheeran la festivalul berii din Frankfurt VIDEO
Halba de bere din care a băut starul pop britanic Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankfurt a fost vândută pe eBay cu 1.960 de euro vineri, 7 octombrie, potrivit anunțului...