Ziare.com

Dulciuri expirate de cinci ani la Spitalul de Pediatrie Brasov

Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 10:42

   

Dulciuri expirate de cinci ani la Spitalul de Pediatrie Brasov
Comisarii de la Protectia Consumatorilor Brasov au gasit, la Spitalul de Pediatrie din municipiu, dulciuri expirate de cinci ani intr-un automat din incinta unitatii.

Totodata, intr-un alt automat de ceai si cafea au fost gasite furnici, informeaza Mediafax, preluata de Realitatea Tv.

"Este incredibil ceea ce am descoperit aici. Daca intr-adevar bomboanele acestea sunt expirate de cinci ani, va dati seama la ce riscuri era supusa sanatatea copiilor care cumparau de aici. Am ridicat cele doua automate cu bomboane, le-am sigilat si le-am depozitat intr-o camera a Spitalului de Pediatrie pana cand vom identifica proprietarul", a declarat Claudiu Sorin Susanu, comisarul sef al CRPC Brasov.

Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, dr. Marcel Albean, in cazul in care se vor dvedi aceste nereguli, va fi reziliat contractul cu firma distribuitoare.

"Noi avem contracte cu aceste firme, ne-am angajat doar sa punem la dispozitie spatiul pentru a fi amplasate. Ni se pare normal ca oamenii care vin cu copiii la spital sa aiba posibilitatea de a cumpara o cafea sau un ceai, dar daca vom descoperi ca aici s-au gasit furnici in produse vom rezilia contractele. Daca apar furnici in hol ele pot ajunge foarte usor si in spital, ceea ce nu este in regula", a declarat doctorul Marcel Albean.

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au facut controale ample si la cafenelele si restaurantele din centrul vechi al Brasovului.

Echipele de control au gasit o serie de probleme, pornind de la lipsa autorizatiilor de functionare, probleme grave privind igiena in anumite bucatarii ale unor localuri sau nereguli in documentele contabile.

La un local, comisarii au descoperit ca se serveste apa plata de la robinet pentru 5 lei/pahar.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1970 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor