Ziare.com

Romtelecom a modificat un contract cu un client mort de doi ani

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 21:27

   

Romtelecom a modificat un contract cu un client mort de doi ani
Angajatii de la Romtelecom au modificat un contract cu o clienta, in baza unei conversatii telefonice, in conditiile in care clienta respectiva era moarta de doi ani.

Nota trimisa de Romtelecom clientei arata ca modificarea a fost facuta in baza unei discutii telefonice purtate pe 27 martie anul acesta, informeaza Buna Ziua Iasi.

Cu toate acestea, sotul femeii arata ca aceasta a decedat in august 2009. Acesta a incercat sa rezilieze contractul cu firma de telefonie, insa Romtelecom refuza, pe motiv ca acest contract este valid.

Mai mult, femeia a fost inclusa in programul de fidelizare al companiei, prin care beneficiaza de o reducere de 3 euro la abonamentul lunar.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1762 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

specific Romtelecom,.

sint si alti care au patit la fel ,nu e un caz unic.Hoti la drumul mare cu concursul si ajutorul autoritatilor statului,daca te duci sa reclami la protectia consumatorului ,dau din umeri cu hirtiile in fata ,negru pe alb.

 

Pozitie oficiala Romtelecom

Va aducem la cunostinta ca informatia conform careia "angajatii Romtelecom au modificat un contract pe baza unei presupuse convorbiri telefonice purtate cu un mort" care si-ar fi dat acordul pentru prelungirea contractului, este complet falsa.
Un angajat Romtelecom a apelat numarul de telefon inscris pe numele persoanei decedate ca urmare a cererii sotului de desfiintare a liniei telefonice. Pe parcursul convorbirii i s-a adus la cunostinta domnului Emil Alexandrescu posibilitatea de a pastra linia telefonica respectiva, devenind astfel titularul contractului. Domnia sa s-a aratat interesat de ofertele companiei acceptand una dintre acestea, cu beneficiile aferente, fiind de acord sa devina titular de contract si oferindu-si toate datele personale de indentificare in acest sens. De asemenea domnul Alexandrescu a fost anuntat ca in scurt timp va primi o instiintare cu referire la beneficiile abonamentului al carui titular urma sa devina.
Dintr-o regretabila eroare de sistem, scrisoarea nu a fost adresata domnului Emil Alexandrescu, situatie pentru care nu putem decat sa ne cerem scuze.

Precizam, de asemenea, ca domnului Alexandrescu i s-a adus la cunostiinta si faptul ca discutia telefonica purtata cu angajatul companiei era inregistrata.

Ana Ghimpu
Specialist Relatii Publice

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor