Ziare.com

Carantina in comuna Dobroiesti din Ilfov, prelungita cu 14 zile. Incidenta este de 10,23 la mia de locuitori

de Teodor Serban
Joi, 08 Aprilie 2021, ora 20:33

   

Carantina in comuna Dobroiesti din Ilfov, prelungita cu 14 zile. Incidenta este de 10,23 la mia de locuitori
Masura de carantina zonala a fost prelungita cu 14 zile pentru comuna ilfoveana Dobroesti, incepand de joi, de la ora 22.00. Rata de infectare cu COVID-19 este de 10,23 de cazuri la mia de locuitori la Dobroesti.

Prefectura Ilfov a anuntat ca, in urma analizei de risc facuta de Directia de Sanatate Publica a judetului Ilfov si a avizului Institutului National de Sanatate Publica, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a adoptat, in sedinta extraordinara, o hotarare privind propunerea prelungirii masurii de carantinare zonala pentru comuna Dobroesti, cu satele apartinatoare Dobroesti si Fundeni.

Propunerea a fost inaintata catre Centrul National de Coordonare si Conducere a Interventiei in vederea emiterii ordinului Comandantului Actiunii.

Astfel, seful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, a emis ordinul privind prelungirea masurii de carantina zonala pentru comuna Dobroesti, cu satele apartinatoare Dobroesti si Fundeni, incepand din 8 aprilie, ora 22:00, pentru o perioada de 14 zile, pana in 22 aprilie, ora 22:00.

Incidenta cumulata a cazurilor de COVID-19 raportata joi este de 10,23 la mia de locuitori, la Dobroesti.
Urmareste Ziare.com pe Facebook  si pe Instagram  Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.
Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 1152 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor