Dan Bittman, noi declarații halucinante despre pandemie: ”Era știută de 10 ani. Iată că vaccinul nu face nimic”

Vineri, 13 August 2021, ora 09:54
5889 citiri
Dan Bittman, noi declarații halucinante despre pandemie: ”Era știută de 10 ani. Iată că vaccinul nu face nimic”
Dan Bittman FOTO Facebook/ Dan Bittman

Artistul Dan Bittman a făcut alte declarații controversate privind pandemia de COVID-19, spunând că, dacă se uită la cifre, ”pandemia nu a prea fost” și că este vorba doar de ”o boală foarte nasoală”.

Solistul a mai declarat la Marius Tucă Show, joi, 12 august, că ”vaccinul nu face nimic” și că preferă să aibă un tratament.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă nişte lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să ştiu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic.

Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Şi acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion şi ceva şi s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20-30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000”, a declarat Dan Bittman.

Acesta a mai lansat o teorie a conspirației, și anume că pandemia a fost pornită intenționat și că se știa de ea de acum zece ani.

”Eu cred! (n.r. – că pandemia a fost lansată artificial) Totul are legătură cu totul. Pandemia era ştiută de acum 10 ani. Noi acum vedem reportaje, filme de atunci”, a mai spus Dan Bittman.

#Dan Bittman, #Covid 19, #pandemie, #vaccin COVID, #conspiratie , #coronavirus