Drama bărbatului care a stat 399 de zile în spital cu COVID. "Virusul este real"

Sambata, 18 Septembrie 2021, ora 13:20
3500 citiri
Drama bărbatului care a stat 399 de zile în spital cu COVID. "Virusul este real"
David Avila Mellado a fost internat la spitalul Westmead din Sydney FOTO abc.net.au

Un bărbat în vârstă de 69 de ani, din Sydney, a petrecut nu mai puțin de 399 de zile pe patul de spital, după ce s-a infectat cu coronavirus.

David Avila Mellado a fost internat la spitalul Westmead anul trecut, pe 29 iulie, după ce s-a infectat. La începutul lunii septembrie, a reușit în cele din urmă să plece acasă.

"Am început cu COVID, am fost în comă câteva săptămâni, mi-am revenit, dar nu-mi mai aminteam nici măcar numele, nimic", a povestit bărbatul pentru abc.net.au. "Acum, însă, îmi pot spune numele."

Mellado a petrecut șapte săptămâni în terapie intensivă înainte de a fi transferat înapoi pe secția de observare respiratorie.

Într-o fotografie postată de Western Sydney Health pe pagina de Facebook, David Avila Mellado poate fi văzut în timp ce părăsește secția, în aplauzele personalului medical. O altă imagine a fost surprinsă în momentul în care și-a reîntâlnit nepotul.

Medicii care l-au îngrijit au spus că, după mai mult de un an în care bărbatul s-a aflat în imposibilitatea de a respira singur sau de a vorbi, tubul de traheostomie i-a fost scos pe 10 august.

"Anunț pe toată lumea că mă voi vaccina. Multă lume refuză vaccinul, nu are încredere în virus, dar este real. Este real, așa că trebuie să înțeleagă, trebuie să se vaccineze. Să nu mai aștepte", a îndemnat Mellado, care va necesita o perioadă lună de recuperare.

#ATI, #pacient ati, #Terapie Intensiva, #internati covid ati , #coronavirus
Comentarii