Raport COVID 18 octombrie 2021 Record de pacienți internați la ATI. 261 de persoane au decedat, 238 erau nevaccinate
Social / Covid 18 octombrie
Autoritățile au emis luni, 18 octombrie, un nou buletin informativ privind evoluția pandemiei în România, în ultimele 24 de ore. Astfel, au fost înregistrate 10.141 de cazuri noi si 261 de decese, iar la ATI sunt internați 1761 de pacienți COVID. „În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 10.141 de cazuri noi de persoane ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Covid 18 octombrie . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: Covid 18 octombrie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Covid 18 octombrie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.