Umor negru în pandemie: au apărut decorațiunile de Crăciun tip COVID și jucăriile-bacterie

Sambata, 23 Octombrie 2021, ora 22:01
3098 citiri
Umor negru în pandemie: au apărut decorațiunile de Crăciun tip COVID și jucăriile-bacterie
Decorațiuni de brad cu tema covid FOTO Amazon

Virusul SARS-CoV-2 a fost descoperit, pentru prima dată, în 2019, iar de atunci viața oamenilor, la nivel global, a fost puternic influențată de efectele acestuia. Atât de puternic încât coronavirusul a început să pară că face parte din viața noastră de zi cu zi.

Oamenii au început să cumpere în cantități mari măști de protecție, fel de fel de dezinfectanți, alcool sanitar, produse pentru curățare, instrumente medicale necesare în cazul infectării și lista nu se oprește aici.

Se pare că pandemia ”a fabricat” lucruri controversate, cum ar fi kituri de petrecere cu tematică covid, decorațiuni de Crăciun și jucării de pluș în formă de bacterii și nu numai.

Cele mai ciudate obiecte apărute în "era covid"

Jucării de pluș

Au fost fabricate diverse jucării de pluș ce au legătură cu covid, cum ar fi bacterii, virusuri sau doze de vaccin. Unele dintre ele vin cu o felicitare pe care sunt trecute informații verificate referitoare la pandemie și sunt prezentate drept cadouri ideale pentru ”profesori, studenți, lucrători din domeniul sănătății și cercetătorii cu simțul umorului”.

Ornamente de Crăciun

Este al doilea an în care sărbătorile de iarnă sunt marcate de coronavirus. Drept urmare, au apărut și decorațiuni tematice.

Tricouri

Nici hainele nu au scăpat, astfel că au fost fabricate diverse tricouri cu mesaje legate de pandemie, majoritatea ironice și amuzante. Pe acestea apar mesaje precum ”Nu mă sperii, am înfrânt covid”.

Kituri pentru petreceri cu tematică covid

În caz că cineva s-ar gândi vreodată că tematica ideală pentru o petrecere este coronavirusul, există seturi cu ornamente destinate.

Pahare și căni

Dacă cineva vrea să dea un shot cu gândul la coronavirus, sau dacă vrea să își înceapă dimineața cu o cafea băută dintr-o cană care să îi aducă aminte de pandemie, așa ceva există.

Mingi anti-stres

Deși pandemia a cauzat și cauzează în continuare foarte mult stres, paradoxal, există mingi pentru eliberarea tensiunii tocmai cu această tematică.

Brățări pentru evenimente

Oamenii participă la diverse evenimente, dar nu toți se simt în aceeași măsură confortabil atunci când se văd înconjurați de foarte multă lume. Din acest motiv, există brățări care îți indică gradul de confort, în funcție de culoare, cum ar fi ”salută de la distanță”, ”salută cu cotul”, sau ”strângerile de mână sunt permise”.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Covid 19, #obiecte, #pandemie, #coronavirus , #covid