Enel taie lumina in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Luni, 12 Martie 2012, ora 09:11
3519 citiri
Enel taie lumina in zone din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu

Alimentarea cu energie electrica va fi intrerupta, luni, in unele zone din Bucuresti, precum si in cateva localitati din judetele Ilfov si Giurgiu, in vederea efectuarii lucrarilor planificate de revizii, reparatii si modernizari in reteaua de distributie Enel Distributie Muntenia SA.

In Bucuresti, alimentarea cu energie electrica va fi oprita - de la ora 8.00 la 16.00 - pe strazile Fetesti si Gura Ialomitei, Gheorghe Cutui, General George Macarovici, Capitan Vasile Moanga, dar si pe Calea Giulesti, intre capatul liniei de tramvai si strada Giulesti Sarindar, Drumul Sabareni, intrarea Giulesti.

In intervalul orar 8.00 - 18.00, este programata intreruperea curentului in Calea Dudesti, intre strada Gheorghe Manea si strada Unitatii, strazile Gheorghe Manea, Ion Voinescu, Matache Dobrescu, Petre Cumpanici, Gheorghe Judetul.

In judetul Ilfov, curentul electric va fi oprit - de la ora 9.00 la 15.00 - in comuna Dobroesti (localitatea Dobroesti, B-dul Victor Dumitrescu, intre strazile Horia si Filimon Sarbu), iar de la 9.00 la 16.00 in comunele Afumati (localitatea Afumati, Soseaua Stefanesti, strazile Oituz, Imasului, Iasomiei, Mihai Bravu si adiacente) si Branesti (localitatea Branesti, strazile Unirii, Negru Voda, Jiului, Crinului si adiacente).

Totodata, de la 9.00 la 18.00, urmatoarele zone din judetul Ilfov vor ramane fara curent electric: orasul Chitila (strazile Dej, Salciei, Banatului, Islaz, Victoriei, Crisan, Pacii si strazi adiacente) si comuna 1 Decembrie - localitatea 1 Decembrie, Sos. Giurgiului, vizavi de societatea Comaico (Green City).

In judetul Giurgiu, curentul va fi oprit de la ora 8.00 la 17.00 in comuna Bucsani - localitatile Bucsani si Podisor, precizeaza un comunicat al distribuitorului de electricitate.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#zone Bucuresti fara curent, #Enel taie curentul Bucuresti, #fara lumina Bucuresti Giurgiu , #energie
Comentarii
Poza Omu cu satiru
Omu cu satiru
rank 2