TV Ziare.com: Cum ne aparam de abuzurile functionarilor publici?

Marti, 18 August 2009, ora 13:10
1611 citiri
TV Ziare.com: Cum ne aparam de abuzurile functionarilor publici?

Ziare.com va invita sa intrati in dialog, marti, de la ora 14.00, cu Andras Szakal, presedintele Agentiei Nationale a Functionarilor Publici, institutie care functioneaza in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor.

Principale atributii ale ANFP sunt elaborarea cadrului legislativ privind functia si functionarii publici, alaturi de monitorizarea si controlul aplicarii reglementarilor in domeniu.

Invitatul Ziare.com va discuta despre neregulile sesizate pe parcursul controalelor efectuate in ultima perioada si a sanctiunilor care s-au impus in aceste cazuri.

Totodata, presedintele ANFP va atinge si subiectul viitoarelor modificari legislative privind Statutul Functionarilor Publici, dar si pe cel al activitatilor intreprinse pentru imbunatatirea resurselor umane in functia publica.

Daca vreti sa aflati mai multe despre intentiile ANFP referitoarele la cresterea eficientei la nivelul organizatiilor si institutiilor publice, incepand cu introducerea reformelor in managementul calitatii si incheind cu programele de training in diverse domenii, intrati AICI, la ora 14,00, in dialog cu Andras Szakal.

Cine poate participa la emisiune?

Daca aveti intrebari sau opinii pro sau contra temei dezbatute, puteti transmite in direct mesajele dumneavoastra realizatorului si acesta va va raspunde pe loc.

La emisiune poate participa orice user al Ziare.com, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa fiti logat.

Aflati cum puteti avea si dumneavoastra propria emisiune pe Ziare.com

Aflati cum functioneaza aplicatia "Pro si Contra". Spuneti-ne care este parerea dvs!

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...