Antenă GSM prăbușită în București din cauza furtunii violente. Două persoane rănite de muntele de fiare VIDEO

Miercuri, 28 Iulie 2021, ora 23:46
8015 citiri
Antenă GSM prăbușită în București din cauza furtunii violente. Două persoane rănite de muntele de fiare VIDEO
Accidentul extrem de grav a avut loc în zona Giulești

O furtună puternică a afectat, miercuri seară, 28 iulie, zona de sud a țării, cu ploi torenţiale, vânt puternic şi descărcări electrice. În Capitală a fost emis mesaj Ro-Alert în urma Codului portocaliu.

UPDATE 23.30 O antena GSM de mari dimensiuni a căzut peste 2 locuințe pe Calea Giulești, la numărul 309. Sunt 2 persoane rănite, conform ISU, una dintre acestea fiind transportată la spital, iar cea de-a doua primește îngrijiri medicale.

Este vorba despre două femei, cu vârste de 70 și de 90 de ani.

Știrea inițială:

În Capitală şi în judeţul Ilfov a plouat torenţial în mai multe zone, vântul puternic doborând, de asemenea, panouri publicitare şi copaci.

Pe Calea Giulesti 309, o antenă GSM de mari dimensiuni a căzut pe două locuințe.

Sunt două persoane rănite, una dintre acestea fiind deja transportată la spital, iar cea de-a doua primește îngrijiri medicale.

Autorităţile au emis mesaj Ro-Alert, solicitând populaţiei să evite deplasările şi să ia măsuri de autoprotecţie şi să se adăpostească.

Potrivit reprezentanţilor Aeroporturi Bucureşti, un avion care venea din Rhodos şi urma să aterizeze la Aeroportul "Henri Coandă" a fost redirecționat la Constanța, din cauza furtunii.

Rafalele de vânt au pus la pământ pomi şi în judeţul Dâmboviţa, unde pompierii au intervenit în comuna Odobeşti, satul Crovu, în comuna Corbii Mari, în comuna Ciocăneşti şi în comuna Potlogi, sat Pitaru.

Furtuna a afectat, de asemenea, judeţe precum Prahova şi Giurgiu.

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră - 23:15 - plouă pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe tronsonul kilometric 36 (loc. Bolintin Vale, judeţul Giurgiu ) - 60 (loc. Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa). Se circulă în condiţiile unui carosabil umed, vizibilitatea fiind bună", a transmis Centrul Infotrafic.

Totodată, pe sensul către Piteşti al autostrăzii A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 42, în apropierea localităţii Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu, un copac a căzut pe banda de urgenţă şi parţial pe prima bandă, circulându-se îngreunat pe banda numărul doi. Copacul a fost îndepărtat de pe suprafaţa de rulare, traficul fiind reluat pe ambele benzi.

Şoferii sunt sfătuiţi să circule cu foarte mare atenţie şi cu viteză redusă, să folosească luminile de întâlnire, iar fiecare manevră să fie efectuată doar după o temeinică asigurare, pentru a putea evita producerea de evenimente rutiere.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi deschis în Capitală. Serviciile medicale pe care le oferă
Un nou centru respiro pentru copiii cu dizabilităţi din Capitală şi familiile lor a fost inaugurat, joi, 18 aprilie, pe Calea Şerban Vodă, de către Direcţia Generală de Asistenţă...
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Trasee modificate pe 10 linii de troleibuz și autobuz în weekend, în București. Ce eveniment este anunțat
Societatea de Transport Bucureşti (STB) a anunțat joi, 18 aprilie, că mai multe troleibuze și autobuze vor circula pe trasee modificate în weekend. Este vorba despre troleibuzele liniei 97...
#fulger, #furtuna, #Bucuresti, #antena GSM , #furtuna Bucuresti