Liviu Dragnea nu e de acord cu plafonarea indemnizatiei pentru mame

Marti, 09 Mai 2017, ora 17:33
3147 citiri
Liviu Dragnea nu e de acord cu plafonarea indemnizatiei pentru mame
Foto: Facebook/Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a anuntat, marti, ca nu sustine plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului, in aceeasi zi in care ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a spus ca varianta sa este de plafonare la 8.000 de lei pe luna.

Dragnea a fost solicitat sa comenteze, marti, declaratiile facute de ministrul Muncii, la Parlament, Lia Olguta Vasilescu, in condiitiile in care aceasta a sustinut plafonarea indemnizatiilor de crestere a copilului la 8.000 lei/luna.

"Eu i-am rugat pe toti sa fie putin mai rezervati cu proiectele sau cu ideile pe care le au pana cand nu se contureaza proiectul complet in ceea ce priveste salarizarea, si nu numai, si impozitul pe venit. O sa raspund la aceasta intrebare cand noi o sa finalizam toate discutiile. Nu mai raspund la tot felul de idei care vin din partea unor colegi", a raspuns Dragnea.

Intrebat daca sustine plafonarea totusi, ca principiu, Dragnea a raspuns categoric: "Nu".

Citeste si Guvernul vrea sa plafoneze indemnizatia pentru mame. Cate persoane primesc acum peste 5.000 de lei

Ministrul Muncii Olguta Vasilescu a declarat, marti, ca optiunea sa personala pentru plafonul indemnizatiei de crestere a copilului este de 8.000 de lei/luna, ea mentionand ca aceasta ar fi cea mai buna varianta.

"Deocamdata analizam, intre 5.000 si 10.000 lei va fi (plafonul- n.red.). Asa cum v-am spus, sunt foarte putine persoane care vor fi afectate, dar in mod cert vom opri o industrie", spus ministrul Muncii.

Olguta Vasilescu a aratat, insa, ca optiunea ei vizeaza un plafon de 8.000 de lei.

"Probabil ca cea mai potrivita varianta va fi undeva la 8.000 lei, care este o suma foarte corecta", a spus ministrul Muncii.

#Dragnea indemnizatie mame, #Dragnea plafonare indemnizatie mame, #plafonare indemnizatie mame , #indemnizatie mame