O mama i-a lasat lui Basescu un pachet cu pampersi, la Cotroceni

Vineri, 14 Mai 2010, ora 13:07
2827 citiri
O mama i-a lasat lui Basescu un pachet cu pampersi, la Cotroceni

O tanara mama, membra a Organizatiei de Tineret a PNL din sectorul 6 al Capitalei, a lasat vineri dimineata un pachet de pampersi la Palatul Cotroceni si o scrisoare prin care ii transmite presedintelui Traian Basescu ca renunta la acest ajutor pentru a contribui la scoaterea tarii din criza.

Andreea Iancu, mama unui copil de un an, a declarat ca este vorba despre o initiativa personala, dar demersul sau a fost sustinut si de alti zece tineri liberali care au insotit-o pana la Registratura Institutiei Prezidentiale.

Maria Basescu, rugata sa intervina pe langa sotul ei pentru mamele Romaniei

"Acest copil, caruia ii negati un viitor, este acela pe care trebuie sa se cladeasca tara. Intamplator, trusoul pe care il ofera statul roman unui nou-nascut este de 150 de lei. Este o cheltuiala imensa a statului roman si inteleg. Indemnizatia de 600 de lei ne va ajunge doar pentru pampersi si lapte, dar inteleg si asta.

Rup de la gura copilului si iau atitudine pentru a salva tara de atacul unei grase ca mine, care beneficiaza de fonduri nesimtite. Pentru toate cele spuse am hotarat sa va ajut, domnule presedinte! Doresc sa fac ceva pentru a schimba situatia in care ati adus aceasta tara", se arata in scrisoarea lasata la Cotroceni de Andreea Iancu.

In epistola, femeia sustine ca realitatea din tara este una grava si ca "o tara intreaga este ingenunchiata" de realitatile economice.

Cristina Pocora va protesta impreuna cu mamele pentru indemnizatie

Andreea Iancu a precizat ca a fost primita la Palatul Cotroceni de consilierul de stat Gabriel Piscociu, caruia i-a inmanat scrisoarea, i-a prezentat punctele sale de vedere privind mentinerea trusoului de 150 de lei oferit la nasterea unui copil, precum si a indemnizatiei de 85% din salariu acordata mamelor.

Ea a adaugat ca reprezentantul Administratiei Prezidentiale a ascultat aceste solicitari si i-a spus ca, in doua saptamani, va incerca sa ofere un raspuns doleantelor formulate.

Tot vineri dimineata, aproximativ 300 de persoane, membre ale celor cinci confederatii sindicale, au protestat in fata Palatului Cotroceni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#indemnizatie mame Traian Basescu, #mama pampersi Basescu Cotroceni , #indemnizatie mame