Somația extrem de gravă preambul pentru o amendă de 7 miliarde de euro. Comisarul european pentru justiție: "România are patru săptămâni să trimită clarificări"
Social / Justitie
România este la un pas de intrarea în procedură de infringement pentru ignorarea cu bună știință a unei hotărâri a Curții de Justiție a Uniunii Europene. Didier Reynders, comisarul european pentru justiție, a postat în seara zilei de sâmbătă, 23 octombrie, un mesaj pe Twitter în care oficializează faptul că România a ...

Ziare.Com își propune să ofere cele mai importante și cele mai noi știri din fiecare sector al vieții publice: politică, business, sport, life show, știri despre personalitățile sau instituțiile cele mai mediatizate. In consecinta, Ziare.com aloca subiectelor de interes din toate aceste domenii sectiuni speciale care vor contine cat mai multe informatii relevante fiecarui subiect.

Secțiunea de față este dedicată temei Justitie . Această zonă va concentra articolele categoriei Social din Ziare.Com care au subiectul principal: Justitie.

Ziare.com oferă cititorilor săi oportunitatea de a deveni jurnaliști colaboratori. Materiale jurnalistice, știri atât pe tema - Justitie, cât și despre alte subiecte de interes, fie din categoria Social , fie din celelalte categorii ale site-ului Ziare.Com, pot fi trimise la adresa colaboratori@ziare.com, iar pentru mai multe informații privind modalitățile de colaborare poate fi accesată și secțiunea Colaboratori Ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Top stiri din Social