Farmacia la Pret Mic da lovitura in cartierul Tei

Advertorial
Luni, 03 Decembrie 2018, ora 08:00
32681 citiri
Farmacia la Pret Mic da lovitura in cartierul Tei

Incepand cu data de 03 decembrie, Farmacia la Pret Mic isi rasplateste publicul cu o noua locatie spatioasa deschisa in Bulevardul Tei.

Farmacia deja cunoscuta datorita preturilor foarte mici, anunta o data cu deschiderea ca vine in inampinarea publicului cu produse noi care nu se gasesc in alte locatii #FLPM, dar si un concurs in urma caruia poti castiga un Iphone.

Ce aduce nou Farmacia la Pret Mic

Din data de 3 decembrie, in Bulevardul Tei 31-31, Farmacia la Pret Mic isi primeste clientii in fiecare zi cu bratele deschise, oferte si sfaturi bune.

Locatia nou deschisa in Bucuresti se evidentiaza si printr-o suprafata mult mai mare fata de celelalte locatii, la parter, dar si la etajul superior care ofera posibilitatea expunerii a zeci de produse pentru orice tip de afectiune, precum si cosmetice cool care vor bucura pana si publicul tanar.

Pozitionata in spatiul detinut de fosta locatie de gen din Tei, #FLPM ramane fidela publicului cu preturi foarte mici cu care deja oamenii s-au obisnuit, dar si cu o gama variata de vitamine si suplimente, produse dermatocosmetice, cosmetice cool, raspunzand insa si necesarului de retete.

Programul farmaciei este gandit sa fie in acord chiar si cu programul celor mai ocupate persoane, deoarece locatia este deschisa zilnic de la 8:00 pana la 22:00, iar sambata si duminica de la 8:00 la 18:00.

Compania moderna care a creat noul brand in piata farma s-a adaptat cerintelor publicului si pentru a eficientiza cat mai bine timpul aduce in spatiul #FLPM zeci de case de marcat, dar si farmacisti si asistenti care stau oricand la dispozitia cumparatorilor.

Primesti sfaturi si consiliere in orice moment in care mergi in farmacie, pentru a lua cele mai bune decizii in ceea ce priveste produsele de ingrijire de care ai nevoie. Plus ca, acum scapi de grija cozilor de la casa de marcat.

Cum poti castiga in luna cadourilor un Iphone la concursul #FLPM

Marea deschidere a #FLPM e marcata si de un concurs la care poate participa orice vizitator care trece pragul farmaciei. Ce trebuie sa faci? Simplu, mergi in farmacia din Tei, iti faci o fotografie pe care o postezi pe Facebook obligatoriu cu hastag-ul "#FLPM din Tei" si esti automat inscris in extragerea finala pentru un Iphone.

Concursul este valabil intreaga saptamana, din prima zi, 3 decembrie si pana pe data de 9 decembrie, asa ca ai toate sansele sa castigi daca ajungi in farmacia din Tei, #FLPM.

#FLPM din Tei are un program adaptat nevoilor oamenilor si comenzi online

Programul incarcat impreuna cu activitatile pe care suntem nevoiti sa le ducem la bun sfarsit in fiecare zi ne lasa uneori fara timp suficient sa ajungem fizic intr-o farmacie sa ne facem cumparaturile.

Din acest motiv, Farmacia la Pret Mic sta permanent la dispozitia oamenilor si le faciliteaza accesul catre o gama variata de produse. Poti face comenzi online, pe care sa le primesti chiar a doua zi de la plasarea comenzii.

Daca esti din Bucuresti si plasezi o comanda in fiecare zi, de luni pana vineri, pana in ora 15:00, atunci curierul va ridica in aceeasi zi coletul din farmacie, iar a doua zi va ajunge la tine, la adresa mentionata. Nimic mai simplu, nu-i asa? Pentru tara, #FLPM onoreaza comenzi online, in 24-48 ore.

#FLPM din Tei este la dispozitia oamenilor zilnic pana la ora 22:00, fiind prompti atunci cand aveti o urgenta.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Farmacia la Pret Mic Tei, #farmacie online, #farmacie Tei , #medicamente