Farmacia la Pret Mic - sursa ta de sanatate acum si in cartierul Tei

Advertorial
Vineri, 28 Decembrie 2018, ora 11:09
16103 citiri
Farmacia la Pret Mic - sursa ta de sanatate acum si in cartierul Tei

Incepand cu luna decembrie, una dintre cele sase locatii Farmacia la Pret Mic se muta in cartierul Tei din Bucuresti. Spatiul are o suprafata de aproximativ 500 de metri si aduce in prim plan zeci de produse, dintre care sute de produse noi de la producatori noi.

In perioada sarbatorilor de iarna vei gasi in locatie si sursa de inspiratie pentru cadourile de Craciun deoarece sunt amenajate o multime de cosuri cadou.

Cum a luat nastere proiectul Farmacia la Pret Mic

Farmacia la Pret Mic este continuarea unui proiect cu o vechime mai mare de un an al societatii Spring Farm. Initial, s-a solicitat Agentiei Tonica Group crearea unui proiect de farmacie online, care a functionat si a fost cunoscut sub denumirea de Farmacia de pe Net.

Publicul a primit foarte bine #FLPM si si-a exprimat in nenumarate randuri dorinta de a discuta cu un specialist, dar si de a testa si vedea produsele inainte de a le comanda online. De aici a pornit si schimbarea numelui in Farmacia la Pret Mic, concept realizat in totalitate de detinatoarea brand-ului Agentia Tonica Group.

Produse avizate de Ministerul Sanatatii

"Consideram ca proiectul Farmacia la Pret Mic aduce un plus de valoare publicul din Bucuresti datorita noutatilor si diversitatii produselor prezentate. De asemenea, important de specificat faptul ca toate produsele, alimentele cu destinatie speciala sau suplimentele alimentare sunt avizate de Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala a Medicamentului ori de Institutul de Bioresurse Alimentare", a declarat doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

De ce o locatie Farmacia la Pret Mic in cartierul Tei

"Am luat decizia de a muta una dintre locatiile farmaciei in cartierul Tei imediat cum am citit anunturile cu privire la eliberarea acestui spatiu. Am considerat ca suprafata este potrivita pentru nevoile farmaciei noastre, avand in vedere ca disponibilitatea online este mult mai mare acum. Produsele cosmetice, dar si produsele alimentare si cele tehnico-medicale au nevoie de un spatiu mult mai mare fata de cel dintr-o farmacie obisnuita. Suntem optimisti si speram ca in 6-8 luni de la deschidere, farmacia sa isi acopere cheltuielile de functionare, dar si sa intre pe profit. Nu este usor de atins acest obiectiv, mai ales ca suntem un colectiv mare de profesionisti si sunt cheltuieli mari de intretinere pentru un spatiu farmaceutic de aproximativ 500 de metri", conchide doamna diriginte farmacist Alexandra Dirilici.

Farmacia la Pret Mic din Bdul Lacul Tei 31-33 isi doreste in primul rand sa puna accent pe informarea corecta a publicului, dar si pe identificarea nevoilor clientilor si solutionarea acestora.

Comenzi online pe www.farmacialapretmic.ro

Farmacia la Pret Mic sau #FLPM, cum e recunoscuta de publicul tanar, este deschisa in fiecare zi, de luni pana vineri de la 8:00 la 22:00, iar sambata si duminica de la 8:00 la 16:00.

Pentru a maximiza timpul clientilor, pune la dispozitia si posibilitatea comenzilor online, atat in Bucuresti, cat si in alte orase ale tarii. Din Bucuresti, daca comanzi de luni pana joi pana in ora 15:00, a doua zi primesti comanda acolo unde ti-o doresti. In tara, comenzile vor fi onorate in timp de 48 de ore de la plasare.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#farmacie pret mic, #farmacie Tei , #medicamente