Medicamentele compensate, dezbatute la Forumul Industriei Farmaceutice

Miercuri, 15 Mai 2013, ora 21:59
5124 citiri
Medicamentele compensate, dezbatute la Forumul Industriei Farmaceutice

Pharma Business Services organizeaza, sub patronajul Ministerului Sanatatii si cu prezenta deosebita a Ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, cea de-a patra editie a Forumul Industriei Farmaceutice, ce va avea loc pe data de 30 Mai 2013, la Hotel Ramada Parc, Bucuresti.

De patru ani consecutiv, Forumul Industriei Farmaceutice ramane evenimentul strategic al anului unde se intrunesc factorii de decizie ai marilor companii farmaceutice din Romania si reprezentantii autoritatilor si ai asociatiilor profesionale.

In acest context, Pharma Business Services vine inca o data cu propunerea de a reuni principalii actori din industria farmaceutica romaneasca in speranta ca, in urma dezbaterilor si a sesiunilor de brainstorming cu mintile stralucite din domeniu , se vor identifica solutii pentru perioada critica in care ne aflam.

Programul evenimentului este axat pe subiecte generate de provocarile cu care se confrunta piata farmaceutica romaneasca: listele de medicamente compensate si gratuite, centralizarea licitatiilor, eliminarea blocajului in domeniul rambursarii, noua formula a taxei clawback, prin excluderea de la supraimpozitare a TVA, salvarea costurilor si strategiile de reducere a lor, politica pretului impus etc., provocari care au efect asupra intregului sistem de sanatate.

Printre invitatii la dezbateri se regasesc CEO ai marilor companii producatoare, importatoare si distribuitoare de medicamente din Romania, reprezentanti ai Ministerul Sanatatii, ai Asociatiilor profesionale din industria farma si reprezentanti ai Agentieia Nationale a Medicamentului.

Participantii la Forumul Industriei Farmaceutice 2013 vor avea posibilitatea de a lua parte la sesiunea de networking a evenimentului, de a face schimb de opinii, experienta, preocupari si perspective asupra celor mai bune practici ale pietei farmaceutice si de a pleca cu o imagine clara a perioadei critice in care ne aflam si cu posibile solutii la problemele cu care se confrunta compania dumnealor.

Informatii suplimentare despre Forumul Industriei Farmaceutice pe siteul forumpharma.ro.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#dezbatere forum farmaceutice Bucuresti, #forum industrie farmaceutice , #medicamente