Medic ginecolog din Giurgiu, trimis in judecata dupa ce a luat spaga pentru o cezariana

Miercuri, 09 Decembrie 2020, ora 12:54
3795 citiri
Medic ginecolog din Giurgiu, trimis in judecata dupa ce a luat spaga pentru o cezariana
Foto: Pixabay.com

Un medic primar in Obstetrica - Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, inculpat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita, a fost trimis in judecata.

"Ca urmare a activitatilor de urmarire penala efectuate de politistii anticoruptie ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu, procurorul competent din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu a dispus trimiterea in judecata, sub control judiciar, a unui medic primar in specialitatea Obstetrica - Ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu, inculpat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita. Dosarul penal a fost initiat ca urmare a unui apel telefonic la linia anticoruptie gratuita Call Center a Directiei Generale Anticoruptie 0800.806.806", se arata intr-un comunicat de presa transmis miercuri de Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu.

Potrivit sursei citate, din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca medicul a primit suma de 1.500 de lei de la o pacienta si un apartinator al acesteia, in mai multe transe, pentru exercitarea unor acte medicale, precum si in legatura cu efectuarea unei interventii chirurgicale de cezariana.

La data de 26 octombrie, politistii Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Giurgiu, sub coordonarea procurorului competent din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, cu sprijinul Serviciului Operatii si Serviciului Tehnic din cadrul DGA - structura centrala, l-au surprins pe medic in flagrant, dupa ce a primit suma de 500 de lei, cu titlu de mita, de la un martor denuntator, apartinator al pacientei.

VIDEO Un afacerist ajuns primar PNL recunoaste ca a dat mita timp de 15 ani: "Unii mi-au cerut spaga tacuri de biliard speciale, camere video sau excursii"

O tanara insarcinata in luna a sasea a murit la Timisoara din cauza COVID. Medicii i-au facut cezariana de urgenta

Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Medic ginecolog, prins în flagrant când primea mită. O parte din bani i-ar fi cerut și pentru alți angajați ai secției
Un medic ginecolog de la Spitalul Judeţean Giurgiu a fost prins în flagrant când primea mită pentru a realiza o cezariană. Doctorul a cerut 900 de lei, dintre care 700 pentru el şi 200 pentru...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#medic, #ginecolo, #giurgiu, #spaga, #cezariana, #trimis in judecata , #medici
Comentarii