Cat mai ninge si cand incepe sa se incalzeasca - prognoza pe 2 saptamani

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 15:05
22876 citiri
Cat mai ninge si cand incepe sa se incalzeasca - prognoza pe 2 saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Din pacate nu scapam de frig nici in aceasta saptamana. Intr-o singura regiune maximele trec de pragul inghetului.

In rest, temperaturile din timpul zilei vor fi negative. De saptamana viitoare, insa, se incalzeste usor, astfel ca maximele vor ajunge pana la 6 grade Celsius, dar va mai si ninge, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie in prognoza pe doua saptamani.

BANAT

Vremea se mentine rece in aceasta saptamana, mai ales in 19 si 20 ianuarie cand noptile vor fi geroase. Temperaturile maxime vor fi, in medie, de -3...1 grad, iar cele minime de -10...-6 grade. Dupa data de 23 ianuarie se incalzeste usor, fiind asteptate maxime de 2...6 grade si minime de -6...0 grade.

CRISANA

Si in aceasta regiune va fi frig in aceasta saptamana, mai ales dimineata si noaptea. Maximele vor fi cuprinse intre -3 si 0 grade si minimele intre -12...-8 grade. Temperaturile cresc dupa 23 ianuarie, cand se vor situa ziua intre 0 si 5 grade si noaptea intre -6 si -1 grad. Sunt asteptate ninsori dupa 25 ianuarie.

TRANSILVANIA

Noptile vor fi geroase in aceasta saptamana, mai ales pe 20 si 21 ianuarie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -8...-3 grade, iar minimele intre -18...-10 grade. Dupa data de 24 ianuarie se face ceva mai cald, astfel ca ziua vor fi temperaturile se vor situa intre -2 si 3 grade, iar noaptea intre -10 si -5 grade. Dupa 25 ianuarie va ninge, pana atunci fiind asteptate doar fulguieli.

MARAMURES

Vremea se mentine rece saptamana aceasta, maximele fiind cuprinse intre -5 si-2 grade, iar minimele intre -16 si -10 grade. Insa de saptamana viitoare temperaturile cresc usor. Ziua vor ajunge pana la 2 grade, iar noaptea se vor situa intre -8 si -4 grade, in medie. Si in aceasta regiune sunt asteptate ninsori dupa 25 ianuarie.

MOLDOVA

Maximele nu vor trece de -4 grade in aceasta saptamana, iar minimele vor fi cuprinse intre -17 si -10 grade. De luni se incalzeste usor, temperaturile din timpul zilei fiind pozitive. Acestea se vor situa intre -1 si 4 grade, iar noaptea intre -8...-2 grade. In primele zile vor fi ninsori slabe in sudul regiunii, iar intre 25 - 27 ianuarie va ninge mai mult.

DOBROGEA

Nici locuitorii din aceasta regiune nu scapa de frig. Maximele vor fi, in medie, de -3...0 grade, iar minimele de -12...-6 grade. Temperaturile urca usor din 23 ianuarie, astfel ca ziua se vor situa intre 2 si 6 grade, iar noaptea intre -6 si 0 grade.

MUNTENIA

Saptamana aceasta vine cu vreme rece in Muntenia, mai ales in 19 si 20 ianuarie cand noptile vor deveni geroase. Astfel, temperaturile maxime vor fi, in medie, de -4...-1 grad, iar cele minime de -14...-7 grade. Dupa data de 23 ianuarie, frigul se mai domoleste. Ziua temperaturile vor fi cuprinse intre -1 si 4 grade, iar noaptea intre -8 si -3 grade. Daca in primele zile din aceasta saptamana sunt asteptate cateva fulguieli, intre 25 si 29 ianuarie va ninge mai mult.

OLTENIA

Vremea rece va persista pe parcursul primei saptamani, cand in timpul noptilor va fi ger, mai ales in 19 si 20 ianuarie. Temperaturile maxime vor fi in medie de -6...-2 grade, iar cele minime de -14...-6 grade.

Dupa data de 24 ianuarie si in aceasta regiune se incalzeste usor. Ziua vor fi intre -1 si 4 grade, iar noaptea intre -9 si -3 grade.

LA MUNTE

Daca vreti sa mergeti la munte in aceasta saptamana, imbracati-va foarte gros pentru ca va fi foarte frig. Ziua maxima nu trece de -4 grade, iar noaptea temperaturile vor fi cuprinse intre -18 si -10 grade.

De martea viitoare gradele din termometre cresc usor, astfel ca ziua temperaturile vor fi cuprinse intre -4 si 2 grade, iar noaptea intre -12 si -6 grade. Va ninge pe 17 si 18 ianuarie, dar si dupa data de 26 ianuarie.

I.O.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#meteo doua saptamani, #prognoza meteo doua saptamani , #meteo