Fierbem in august! Vezi prognoza meteo pentru prima jumatate a lunii

Luni, 31 Iulie 2017, ora 16:19
9498 citiri
Fierbem in august! Vezi prognoza meteo pentru prima jumatate a lunii
Foto: Arhiva Pixabay

Ne asteapta o vreme caniculara pana pe 7 - 10 august, cand temperaturile vor ajunge pe alocuri pana la limita de 40 de grade Celsius. Apoi, caldura se mai domoleste putin, dar temperaturile tot vor fi mari. Ploi pot cadea incepand cu 7 august, anunta ANM, care a realizat prognoza meteo pentru prima jumatate a lunii august.

In Banat, temperaturile vor creste constant in aceasta saptamana, de la 35 la 40 de grade. Incepand cu 7 august, se mai racoreste putin, temperaturile ajungand la 33 de de grade Celsius, cel mult.

In ceea ce priveste ploile, acestea vor fi putine si slabe si mai ales in zonele de relief inalte, incepand cu 7 august.

In Crisana vor fi temperaturi de foc prima saptamana. De la temperaturi medii de 35 de grade se ajunge la 39 de grade. Sapatamana viitoare, temperaturile scad cu cateva grade, ajungandu-se la 31 - 32 de grade Celsius.

Ploi pot cadea incepand cu 7 august, cand si vremea incepe sa fie instabila.

In Transilvania, temperaturile cresc constant saptamana aceasta, ajungand pana la 36 de grade. Saptamana viitoare, si aici se racoreste, maximele scazand pana la 30 de grade.

Ploi, dar si instabilitate atmosferica se vor inregistra incepand cu 6 august.

In Maramures, vremea e in curs de incalzire in aceasta saptamana, ajungand si aici la temperaturi caniculare, de 37 de grade. Saptamana viitoare temperaturile scad pana la circa 30 de grade.

Ploi si instabilitate atmosferica sunt anuntate incepand cu 7 august, arata ANM.

In Moldova, de la 32 de grade temperaturile urca in decurs de cateva zile, in prima saptamana, la 37 de grade. Apoi, se racoreste si nu vor fi mai mult de 30 de grade Celsius.

Si aici ploi si instabilitate atmosferica sunt anuntate dupa 7 august.

In Dobrogea, temperaturile urca pana la 34, chiar 35 de grade saptamana aceasta. Va fi cald si saptamana viitoare, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va fi foarte mica.

Si in Muntenia temperaturile cresc pana la 37 - 38 de grade pana la sfarsitul acestei saptamani, dupa care scad pana la 33 de grade. Racorirea nu se va produce insa inainte de 10 august.

Ploi slabe pot cadea incepand cu 6 august, in zpecial in zonele mai inalte.

Si in Oltenia vremea se anunta caniculara in prima saptamana, temperaturile urmand sa urce pana la 38 - 39 de grade. "Se racoreste" apoi, temperaturile scazand pana la 33 de grade.

Sanse de ploaie nu prea exista pentru aceasta regiune in niciuna dintre cele doua saptamani de prognoza.

La munte vremea se anunta calda in intreg intervalul, dar mai ales in prima saptamana, cand temperaturile vor urca pana aproape de 30 de grade Celsius.

Incepand cu 7 august pot cadea ploi si vor fi fenomene asociate instabilitatii atmosferice, anunta meteorologii.

Citeste si Urmeaza o luna de foc, cu seceta si temperaturi de pana la 40 de grade. Si la toamna va fi foarte cald

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#meteo august, #prognoza meteo august ANM, #canicula seceta august, #ploi august, #temperaturi august , #meteo