Fotografia zilei: Iarna din miezul verii

Luni, 27 Iulie 2015, ora 11:21
8041 citiri
Fotografia zilei: Iarna din miezul verii
Foto: Facebook/ Cezara Ioana Anghel

Canicula a dat serioase dureri de cap, la propriu, in weekend, locuitorilor din sudul si estul tarii, insa cei din Bucovina s-au putut bucura nu doar de racoare, ci si de peisaje de iarna.

Astfel, duminica dupa-amiaza, intre orele 13:30 si 15:00, judetul Suceava s-a aflat sub cod galben de furtuni, fiind semnalata inclusiv grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

Foto: Facebook/ Cezara Ioana Anghel

Una dintre localitatile aflate sub aceasta avertizare a fost Campulung Moldovenesc, unde unii dintre localnici au postat, pe conturile lor de Facebook, imagini dupa furtuna, ce par desprinse din luni veritabile de iarna.

Pozele urcate pe reteaua sociala arata adevarate "troiene" formate pe trotuare.

Se anunta o noapte tropicala - directorul executiv ANM

Cod portocaliu de canicula, in weekend, in Bucuresti si 15 judete

Numeroase judete s-au aflat sub avertizare cod galben de furtuni, duminica, atat, in est, cat si in sud si centru. In schimb, Capitala si alte judete s-au aflat sub avertizare cod portocaliu de canicula.

Foto: Facebook/ Cezara Ioana Anghel

Averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului care trecator pot lua si aspect de vijelie sunt asteptete si luni, in zonele din centrul si estul tarii, precum si la munte, fiind din nou posibil sa cada grindina.

Meteo: Temperaturi de cuptor, dar nu lipsesc nici vijeliile

F.N.

#grindina Campulung Moldovenesc, #grindina canicula, #cod portocaliu Bucuresti , #meteo