Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Furtuni in Bucuresti si mai multe judete: Accidente pe sosele, copaci doborati de vant si localitati fara curent (Foto)

Luni, 03 Iulie 2017, ora 09:43
3278 citiri
Furtuni in Bucuresti si mai multe judete: Accidente pe sosele, copaci doborati de vant si localitati fara curent (Foto)
Foto:Arhiva Pixabay

Ploile afecteaza circulatia rutiera, un accident avand loc, luni dimineata, pe autostrada Bucuresti-Pitesti.

Din cauza neadaptarii vitezei la conditiile unui carosabil umed, un camion s-a rasturnat in sant la kilometrul 95 al autostrazii, pe sensul spre Bucuresti, anunta Infotrafic.

Nicio persoana nu a fost ranita.

Un alt accident a avut loc in judetul Arges, pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea, la kilometrul 150+800 de metri, trei masini fiind implicate.

"Precizam ca pe autostrazile A1 Bucuresti - Pitesti si pe A2 Bucuresti - Constanta se circula in conditiile unui carosabil ud.

De aceea, sfatuim conducatorii auto care se deplaseaza pe acest drum sa adapteze viteza la conditiile rutiere, sa mareasca distanta de siguranta fata de vehiculele dinainte si sa manifeste disciplina in trafic", transmite Infotrafic.

Copaci doborati de vant, casa lovita de trasnet si acoperisuri avariate

Totodata, cinci judete ale tarii si municipiul Bucuresti au fost afectate de furtuna din ultimele ore. In Capitala un copac a cazut pe carosabil, iar patru copaci au fost doborati de vant pe sase autoturisme, in timp ce in Teleorman o casa a fost lovita de trasnet.

Potrivit IGSU, vijeliile, grindina si ploile inregistrate de duminica seara au afectat cinci judete din tara si municipiul Bucuresti.

Iata cum arata strazile din Bucuresti luni dimineata:

Foto: Ziare.com

Foto: Ziare.com

In localitatea Tartasesti din judetul Dambovita un copac a cazut pe carosabil, in municipiul Craiova (judetul Dolj) doi copaci au fost doborati de vant, iar in localitatea Melinescu un copac a fost doborat de vant pe carosabil.

In municipiul Giurgiu un acoperis a fost avariat din cauza vantului, iar in localitatea Oncesti, judetul Giurgiu, trei copaci au fost doborati de vant pe carosabil.

In municipiul Targu-Jiu un un subsol a fost inundat, in Teleorman o locuinta a fost inundata in municipiul Turnu Magurele, iar in orasul Videle o casa a fost lovita de trasnet.

De asemenea, din punctul de vedere al alimentarii cu energie electrica au fost semnalate avarii in patru localitati din judetele aflate sub incidenta avertizarilor meteo.

Nu au fost semnalate persoane aflate in dificultate.

IGSU recomanda, pentru evitarea producerii unor evenimente care pot afecta viata si bunurile pe timpul caderilor de grindina sau a descarcarilor electrice, adapostirea in locuinte sau alte spatii care sa asigure protectia si deconectarea aparaturii casnice din locuinta.

Meteo: Codul de vreme rea a intrat in vigoare. Cat dureaza si ce ne asteapta zilele urmatoare

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#avertizari ploaie judete, #camion rasturnat ploaie, #conditii rutiere timp ploaie , #meteo