Inceput de iunie calduros, dar cu furtuni de vara - prognoza meteo pe 2 saptamani

Luni, 30 Mai 2016, ora 15:48
5897 citiri
Inceput de iunie calduros, dar cu furtuni de vara - prognoza meteo pe 2 saptamani
Foto: Arhiva Ziare.com

Usor, usor vara incepe sa isi faca simtita prezenta atat prin vremea calda, cat si prin fenomenele meteo extreme specifice, potrivit prognozei meteorologice pentru perioada 30 mai - 12 iunie.

Banat

In urmatoarele zile in Banat se anunta vreme calda, dar intre 2 si 7 iunie se va raci, fiind mai frig decat in mod normal. Dupa 8 iunie se incalzeste din nou, temperatura maxima ajungand pana la 28 de grade. Ploi se anunta in fiecare zi, dar mai frecvente intre 2 si 7 iunie.

Crisana

In primele trei zile va fi foarte cald pentru aceasta perioada, dar intre 2 si 7 iunie vor fi temperaturi obisnuite pentru inceputul verii. Dupa 8 si pana pe 12 iunie se va incalzi si mai mult. Meteorologii informeaza ca vor fi averse si descarcari electrice in fiecare zi, dar mai mult pe 30 mai si intre 2 si 7 iunie.

Transilvania

In primele zile si ultimele ale prognozei vor fi intre 22 si 27 de grade, dar se va raci intre 3-7 iunie. Asta nu inseamna ca va fi frig, ci temperaturi apropiate de cele normale pentru inceputul lunii iunie.

Probabilitatea de averse va fi mai mare pe 30 iunie si intre 2 si 7 iunie.

Maramures

Meteorologii anunta vreme mai calda pentru 30 mai si 12 iunie, iar in rest vor fi temperaturi normale pentru aceasta perioada. Va ploua pe 30 mai si intre 2 si 7 iunie.

Moldova

Inceputul de saptamana va fi cald, dar dupa 3-4 iunie va fi mai frig decat in mod normal. Se incalzeste, din nou, spre sfarsitul intervalului prognozat de meteorologi.

Pe 31 mai, 2 si 3 iunie va ploua mai mult si vor fi fenomene meteo extreme.

Dobrogea

Pana pe 3 iunie se va raci, temperaturile scazand de la 26-27 de grade (mai cald decat in mod normal) la 21 de grade (sub limita perioadei). Apoi se va incalzi usor. In tot intervalul vor fi averse si descarcari electrice, dar in cantitati mai mari pe 2 si 3 iunie.

Muntenia

In primele trei zile se anunta vreme calda, 28-30 de grade, apoi se va ajunge la temperaturi normale pentru perioada aceasta, intre 2 si 8 iunie fiind 24-25 de grade, iar apoi se va incalzi din nou.

Va ploua mai mult pe 30 si 31 mai si apoi in perioada 2-7 iunie, dar nici in rest nu este exclus.

Oltenia

Inceputul primei saptamani va fi calduros, 28-30 de grade, iar intre 2 si 9 iunie temperaturile vor scadea pana la cele normale, 24-26 de grade, dar apoi se va incalzi usor.

Se anunta ploi in fiecare zi, dar in cantitati mai mari intre 2 si 8 iunie.

La munte

In zonele de munte va fi mai cald comparativ cu temperaturile normale pentru aceasta perioada. Totusi, vremea va fi instabila si va ploua pe 30 mai si intre 2 si 7 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#meteo iunie, #vremea iunie, #prognoza vreme iunie, #prognoza meteo iunie , #meteo