Meteo: 1 Martie hibernal

Marti, 01 Martie 2011, ora 10:02
3198 citiri
Meteo: 1 Martie hibernal

Primavara vine in acest an cu zapada si frig patrunzator. Ghioceii nu scot capul de sub zapada, iar domnisoarele si doamnele isi vor asorta obrajii rosii de frig cu snurul martisorului.

Dupa o noapte geroasa, vine si o dimineata in ton. La amiaza temperaturile cresc semnificativ, dar raman cu aproape 10 grade sub normele climatologice ale zilei de 1 martie.

In multe regiuni ale tarii va fulgui, in special in partea de sud si de est, in timp ce in vest prima jumatate a zilei va aduce ceata deasa, asociata trecator cu burnita si fulguiala. Vantul va sufla slab cu unele intensificari in Moldova, Baragan si Dobrogea.

Maximele se vor incadra, in general, intre -6 si 4 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse intre -14 si -4 grade C. La Arad maxima va fi de 3 grade, la Cluj Napoca 2 grade, la Craiova -3 grade, la Brasov -1 grad, la Ploiesti 0 grade, la Giurgiu -1 grad, la Constanta 0 grade, la Galati -1 grad, la Iasi -4 grade, iar la Suceava - 5 grade Celsius.

In Bucuresti, frigul este caracteristica principala a zilei. Pana spre pranz va fulgui, chiar daca cerul se limpezeste treptat. Maxima zilei nu va depasi 0 grade, multumitor in conditiile in care zorii zilei pornesc de la -8 grade Celsius.

Ziua de miercuri nu va aduce mai nimic nou. Frig, fulguieli, ceata, vant ...

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea martie , #meteo
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Iarna asta a inceput sa ma plictiseasca . De doua luni avem numai ger patrunzator .