Meteo: Aproape vara

Joi, 21 Mai 2015, ora 09:51
2274 citiri
Meteo: Aproape vara
Foto: Ziare.com

Joi, vremea se va mentine calda in toata tara, insa spre seara si dupa caderea noptii in regiunile din vest si nord-vest se vor semnala averse insotite de descarcari electrice.

Local, vor fi vijelii insotite de grindina.

Pe parcursul zilei, insa, cerul se va mentine mai mult senin, iar mercurul termometrelor va urca in multe zone pana aproape de 30 de grade Celsius.

La Timisoara vor fi 30 de grade, la Cluj Napoca 29 de grade, la Sibiu 30 de grade, la Craiova 28 de grade, la Brasov 28 de grade, la Ploiesti 29 de grade, la Giurgiu 30 de grade, la Galati 29 de grade, la Iasi 30 de grade, iar la Suceava 28 de grade Celsius.

Cele mai scazute temperaturi se vor inregistra pe litoral, unde va si ploua, iar mercurul termometrelor va urca doar pana la 22 grade Celsius.

In Capitala, ziua va fi frumoasa si calda. Vantul va sufla slab, iar maxima va fi de 29 de grade Celsius.

Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Vreme urâtă, cu vânt și ploi în mai multe zone din țară. Va cădea și grindină
Meteorologii anunţă ploi în sudul, centrul şi estul ţării, până vineri dimineaţă la ora 06.00. De asemenea, la munte, la peste 1.500 de metri altitudine, vor fi precipitaţii sub formă...
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
#prognoza meteo , #meteo