Meteo: Cald in tara, frig la Vama Veche, zapada la Balea Lac

Sambata, 30 Aprilie 2011, ora 10:18
2224 citiri
Meteo: Cald in tara, frig la Vama Veche, zapada la Balea Lac
Foto: Arhiva

Sambata, vremea va fi in general calda si usor instabila. Daca pe litoral va fi mai rece, la Balea Lac e si mai si: zapada de 1,4 metri ii asteapta pe impatimitii sporturilor de iarna la o partida de ski, neobisnuita pentru inceputul lunii mai.

In restul tarii, maximele se vor incadra in limitele normale pentru finalul lunii aprilie, dar ploile ne vor da batai de cap, aparand din senin, cand ne asteptam mai putin.

Ca si cand nu ar fi de ajuns, in multe regiuni, in special la munte, aversele vor fi insotite de descarcari electrice.

Maximele vor fi cuprinse intre 15 si 24 de grade. La fel ca in zilele precedente cel mai rece va fi pe litoral, spre necazul turistilor care sperau ca sarbatoarea de 1 mai le va aduce si prima zi de plaja din acest an.

La Arad vor fi 23 de grade, la Timisoara 22 de grade, la Cluj Napoca 21 de grade, la Craiova 23 de grade, la Brasov 20 de grade, la Ploiesti 21 de grade, la Giurgiu 23 de grade, la Constanta 16 grade, la Galari 21 de grade, la Iasi 22 de grade, iar la Suceava doar 19 grade.

De altfel, in nordul Moldovei sunt asteptate precipitatii aproape intreaga zi.

In Capitala, sambata si duminica vremea va fi calda, cu maxime de circa 23 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele innorari dupa-amiaza, cand vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat.

La munte, sambata si duminica cerul va fi variabil, cu ploi in special seara. Vantul va sufla slab pana la moderat. Maxima: 22 grade C.

Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Vremea tinde să devină tot mai frumoasă în următoarele zile, în special în zona de sud a țării. Vom scăpa de nori, iar soarele va străluci ridicând temperaturile. Meteorologii au...
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
ANM anunţă vânt puternic şi ploi, în cea mai mare parte a teritoriului ţării, până vineri seară, 29 martie, fiind emise şi două avertizări cod galben. În zonele montane, rafalele...
#prognoza meteo, #vremea aprilie, #vremea 1 mai , #meteo