Meteo: Caldura torida

Miercuri, 02 Mai 2012, ora 09:51
2954 citiri
Meteo: Caldura torida

Vremea se mentine neobisnuit de calda pentru a doua zi a lunii mai. Inca de dimineata soarele va straluci cu putere, iar racoarea se va asterne mult dupa lasarea serii.

Pe arii restranse din nord-vestul tarii se vor semnala averse si descarcari electrice, mai ales in zona montana. Maximele vor atinge chiar si 33 de grade Celsius, mult peste media specifica acestei perioade a anului.

La Arad vor fi 30 de grade, la Timisoara 31 de grade, la Satu Mare 30 de grade, la Cluj Napoca 28 de grade, la Craiova 30 de grade, la Brasov 27 de grade, la Giurgiu 32 de grade, la Constanta 28 de grade, la Galati 32 de grade, la Iasi 31 de grade si la Suceava 28 de grade Celsius.

In Bucuresti va fi deosebit de cald. Cerul va fi oglinda, iar soarele arzator va urca mercurul in termometre pana la 32 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Cum va fi vremea în aprilie. Săptămâna în care va ploua excesiv
Meteorologii anunță vineri, 29 martie, că temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pe tot parcursul lunii aprilie. Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în...
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Vremea tinde să devină tot mai frumoasă în următoarele zile, în special în zona de sud a țării. Vom scăpa de nori, iar soarele va străluci ridicând temperaturile. Meteorologii au...
#prognoza meteo, #vremea mai , #meteo