Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Meteo: Canicula ne mai pasuieste doar cateva zile

Joi, 28 Iunie 2012, ora 09:08
2432 citiri
Meteo: Canicula ne mai pasuieste doar cateva zile
Foto: Flickr

Canicula ne mai da un ragaz, iar meteorologii anunta o zi placuta, fara exagerari termice, cu vant moderat si ploi putine.

Regimul termic anuntat pentru joi este apropiat de normele climatologice pentru sfarsitul lunii iunie, cu valori maxime cuprinse intre 23 si 31 de grade.

Bucurestenii se pot bucura de o zi frumoasa, cu nori inofensivi, adieri de vant si maxime care nu trec de 29 de grade.

Turistii de pe litoral vor avea parte de soare in cea mai mare parte a zilei. Se va simti si briza, dar apa marii, la tarm, este numai buna pentru baie.

Pe de alta parte, la munte soarele este scump la vedere. Norii acopera cerul in cea mai mare parte a zilei. Sunt posibile cateva ploi trecatoare de vara doar pe arii restranse in nordul Carpatilor Orientali si vantul capata putere doar pe crestele inalte.

In Moldova, meteorologii prognozeaza cateva ploi accesorizate cu tunete si fulgere, dupa care apare din nou soarele. Maximele pentru joi pornesc de la 23-24 de grade in Bucovina pana la 29 de grade in sudul zonei.

Ceva mai cald va fi in Oltenia, unde soarele castiga batalia cu norii. Desi vantul sufla mai hotarat, termometrele vor indica, la amiaza, pana la 31 de grade.

Vestile nu sunt bune pentru cei care au savurat ultimele zile de racoare. Vremea se incalzeste de vineri in majoritatea regiunilor. Maximele mai castiga 2-3 grade, iar soarele tine agenda zilei. Ploi slabe si intensificari ale vantului se vor inregistra doar la munte si pe arii restranse in Transilvania, Moldova, Muntenia si Dobrogea.

Bucurestenii sunt ocoliti de ploi. Cerul va fi, din cand in cand, umbrit de nori, dar mercurul urca in termometre pana la 31 de grade.

Weekendul se anunta si mai calduros. Sambata, norii se raresc, iar canicula isi intra din nou in drepturi, aducand maxime de 35-36 de grade.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#vremea meteo 28 iunie, #prognoza meteo Bucuresti joi, #vreme joi Bucuresti meteo, #prognoza meteo weekend , #meteo