Meteo: Cateva raze de soare

Marti, 08 Octombrie 2013, ora 09:33
1413 citiri
Meteo: Cateva raze de soare
Foto: Flickr

Temperatura o sa urce usor in aproape toata tara, insa acest lucru se va simti abia dupa-amiaza, dimineata fiind racoare.

In Capitala va fi ceata si termometrele vor indica 17 grade ziua si 5 grade in timpul noptii.

Cerul va fi partial noros la munte. Vor fi 16 grade la Brasov, 14 la Sinaia, 13 la Predeal si 15 la Busteni.

Cu cateva grade mai mult vor indica termometrele din vestul tarii. Timisoarenii vor avea parte de 21 de grade, la fel si aradenii si cei din Oradea. Vor mai fi 18 grade la Cluj Napoca.

Nori vor fi in nordul tarii. Mercurul din termometre va indica 21 de grade la Satu Mare si 20 la Baia Mare.

Meteo: Una calda, una rece - prognoza pe doua saptamani

Locuitorii din Moldova se vor bucura de razele soarelui. Vor fi 22 de grade la Iasi si 16 la Suceava, Vaslui si Botosani. La Bacau vor fi 19 grade.

Si pe litoral va fi senin si soare, iar termometrele vor arata 15 grade. Cu trei grade mai mult va fi la Craiova, iar la Galati se vor inregistra 16 grade.

In restul tarii vor fi 17 grade la Giurgiu, 16 la Tulcea, 17 la Sibiu, 19 la Sebes, 16 la Ploiesti, 21 la Zalau, 19 la Barlad, 17 la Targoviste, 16 la Pitesti, 19 la Ramnicu Valcea, 16 la Braila si 17 la Buzau.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#meteo 8 octombrie, #vremea 8 octombrie, #prognoza meteo 8 octombrie, #prognoza vreme 8 octombrie, #prognoza vreme, #prognoza meteo, #prognoza meteo octombri , #meteo