Meteo: Ce ne rezerva vremea in weekend

Vineri, 21 Martie 2014, ora 09:41
2416 citiri
Meteo: Ce ne rezerva vremea in weekend

Weekendul debuteaza cu vreme frumoasa in toata tara, valorile termice fiind cu 10 - 12 grade mai mari decat normalul perioadei.

Vineri, in tara, maximele termice se vor situa intre 13 si 23 de grade, iar minimele se vor incadra intre -2 si 0 grade in depresiuni, respectiv 10 - 11 grade in Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil sau senin, iar vantul va bate slab pana la moderat in majoritatea regiunilor, unele intensificari semnalandu-se in Banat si Moldova, dar si in zonele montane.

Vineri, in Bucuresti, vremea se va mentine frumoasa si mult mai calda fata de cum ar fi normal in aceasta perioada. Pe cer nu se vor aduna deloc norii, iar vantul va bate slab. Maximele termice vor creste usor fata de ziua de joi, ajungand la 21 - 22 de grade, minimele incadrandu-se intre 5 si 6 grade.

Sambata, in tara, vremea va fi mult mai calda decat ar trebui sa fie in a doua jumatate a lunii martie. Maximele se vor situa intre 15 si 23 de grade, fiind usor mai scazute pe litoralul Marii Negre si in Delta Dunarii. Minimele se vor incadra intre 3 si 11 grade, fiind usor mai scazute decat aceste valori in zonele depresionare.

Cerul va fi senin in majoritatea zonelor tarii, cu usoare innorari in estul si sud-estul tarii. Vantul va avea intensificari in Moldova si in Muntii Banatului, insa in restul tarii el va bate slab pana la moderat.

Sambata, in Bucuresti, vremea va fi la fel de frumoasa ca si in zilele precedente, ramanand in continuare mai calda decat ar fi normal pentru a doua jumatate a lunii martie. Maximele termice se vor situa in jurul valorii de 20 de grade, in vreme ce minimele se vor incadra intre 4 si 5 grade.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#meteo 21 22 martie, #vremea 21 22 martie, #prognoza meteo vreme martie , #meteo