Meteo: Ceata, nori, ploi si vreme inchisa

Joi, 22 Noiembrie 2012, ora 10:26
2414 citiri
Meteo: Ceata, nori, ploi si vreme inchisa

Meteorologii nu anunta surprize pentru joi - regimul termic ramane neschimbat, ceata, norii si burnita fac in continuare parte din tabloul meteo, vantul sufla moderat, iar soarele este scump la vedere.

In Moldova, Dobrogea, Muntenia si Oltenia persista ceata si, local, se vor inregistra si ploi slabe. Dincolo de lantul carpatic, soarele imparte cerul cu norii, insa si in aceste regiuni se va semnala ceata in primele ore ale zilei.

Maximele prognozate pentru joi vor fi cuprinse intre 4 grade la Miercurea Ciuc si la Suceava si 12-13 grade in mai multe localitati din Banat, Crisana si din Transilvania.

In Bucuresti va fi inca o zi mohorata de toamna. Dupa o dimineata rece, termometrele nu vor indica, la pranz, mai mult de 8 grade. Vantul va sufla moderat si sunt sanse si pentru cativa stropi de ploaie.

La munte, cerul va prezenta in continuare innorari, mai ales dimineata si noaptea se va semnala ceata si vor fi posibile burnite sau ploi slabe. Soarele isi face, insa, din cand in cand simtita prezenta si urca mercurul in termometre pana la 7 grade la Predeal si la Paltinis, 4 grade la Semenic si 10 grade la Stana de Vale.

In regiunile de dincolo de Carpati, soarele este ceva mai generos. Se vor inregistra, joi, de la 7 grade in Cluj Napoca si Targu Mures pana la 12-13 grade la Oradea si Alba Iulia.

In regiunile sudice, norii castiga lupta cu soarele. Maximele raman modeste: 7 grade la Craiova, 8 la Giurgiu si 9 in Buzau.

In Moldova sunt sanse mari de ploaie, mai ales in nordul regiunii. Termometrele vor indica 7-8 grade la Galati, 6 grade in Bacau, 7 grade la Iasi, 5 grade la Piatra Neamt si 4 grade la Suceava.

Vineri, norii vor dicta agenda zilei si in partea a doua vor lasa si ploi, mai ales in zonele vestice. Maximele zilei vor fi cuprinse intre 4 grade in Moldova si 12 grade la Timisoara, Oradea si Baia Mare.

In Bucuresti se mai raceste putin. Vantul mai capata si el putere, sunt posibile cateva ploi slabe, spre dupa-amiaza, iar termometrele abia vor arata 7 grade.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#vremea meteo prognoza, #vremea meteo joi Bucuresti, #prognoza meteo Bucuresti vremea , #meteo