Meteo: Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai (Video)

Vineri, 01 Mai 2015, ora 10:36
2744 citiri
Meteo: Cum va fi vremea in minivacanta de 1 mai (Video)
Foto: Ziare.com

In ultimele zile ale saptamanii, vremea se va incalzi in cea mai mare parte a tarii, insa va ploua, in special sambata. Duminica, cerul se va insenina din nou.

Vineri, temperaturile vor creste in aproape toata tara. Cerul va fi variabil, in special in est, la deal si la munte, unde temporar va ploua. Dupa lasarea noptii, insa, aversele se vor extinde spre vestul, nord-vestul si centrul tarii, pe alocuri fiind insotite de descarcari electrice si, izolat, grindina. Vantul va sufla cel mult moderat, iar maximele nu vor depasi 24 de grade Celsius.

Sambata, vremea va fi in general instabila. Cerul va fi mai mult acoperit si va ploua, in special in jumatatea de vest a tarii, dar si in celelalte regiuni, indeosebi pe parcursul zilei. Vantul va cunoaste intensificari, iar maximele nu vor mai depasi 20 de grade Celsius.

Duminica, vremea va redeveni frumoasa. Cerul se va insenina, iar ploile vor fi din ce in ce mai putin insemnate cantitativ.

In Capitala, cerul va fi temporar noros, iar temperaturile maxime vor oscila in jurul valorii de 22 de grade Celsius, in timp ce sambata vor cobori la doar 18 grade, iar duminica vor urca din nou la 21 de grade Celsius.

La Arad, vineri se vor inregistra 22 de grade, sambata 18, iar duminica 19. La Timisoara vor fi 23 de grade (18, 20), la Satu Mare 20 de grade (16,18), la Cluj Napoca 19 (16, 18), la Craiova 23 (18, 22), la Brasov 18 (14, 17), la Giurgiu 24 (20, 20), la Constanta 19 (17, 20), la Galati 22 (20, 20), la Iasi 22 (20, 19), iar la Suceava 20 (16, 16).

La munte, minivacanta de 1 mai va fi marcata de ploi. Vremea va fi in general instabila, iar pe parcursul zilei de sambata vor cadea averse insemnate cantitativ. Duminica, vremea se va indrepta. Ploile vor fi din ce in ce mai slabe si se va incalzi semnificativ, in timp ce vantul va scadea in intensitate.

La mare, vremea va fi in general frumoasa, dar capricioasa. Vantul va bate destul de tare, soarele se va ascunde printre nori si vor exista conditii pentru ploi slabe. Vineri, maxima pe litoral nu va depasi 19 grade, iar temperatura apei marii va fi cuprinsa intre 11 si 14 grade.

Sambata, vremea nu se va schimba prea mult, dar se va racori usor, temperaturile scazand cu 1-2 grade.

Ziua de duminica va fi mai frumoasa. Cerul va fi mai mult senin, vantul va sufla slab pana la moderat, insa temperaturile nu vor fi cu mult diferite: cel mult 20 de grade in aer si doar 14 grade in apa.

Meteorologii ne anunta ca de luni vremea se va incalzi. Vor mai cadea cativa stropi de ploaie in nordul tarii, in timp ce in jumatatea de sud temperaturile vor fi generoase, atingand pe alocuri chiar si 25 de grade Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
Județele care intră sub cod portocaliu de vijelii puternice. Rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri la oră
Județele care intră sub cod portocaliu de vijelii puternice. Rafalele de vânt vor ajunge la 90 de kilometri la oră
Vin vijelii puternice, cu rafale de vânt ce pot ajunge la 90 de kilometri la oră, au anunțat meteorologii, care au emis, miercuri, 17 aprilie, mai multe avertizări nowcasting cod portocaliu....
#prognoza meteo, #vremea 1 mai , #meteo