Meteo: Dimineata ceata si ploaie, dupa-amiaza mai apare soarele

Sambata, 12 Octombrie 2013, ora 10:45
1704 citiri
Meteo: Dimineata ceata si ploaie, dupa-amiaza mai apare soarele

Prima zi de weekend ne aduce racoare si ceata dimineata, insa mai multe grade si soare dupa-amiaza.

In Bucuresti, temperatura maxima va ajunge la 22 de grade ziua, insa pe timpul noptii, termometrele vor indica doar 13 grade.

Temperaturile vor fi destul de ridicate si la munte, unde se vor inregistra 20 de grade la Brasov, 23 la Predeal, 18 la Sinaia si 20 la Busteni. Cerul va fi, insa, predominant innorat.

Locuitorii din vestul tarii se vor bucura de temperaturi de pana la 27 de grade, pentru ca atat se va inregistra in Timisoara. Vor mai fi 26 de grade la Arad si 23 de grade la Oradea.

Norii isi vor face aparitia si la Satu Mare. Aici, mercurul din termometre va ajunge la 24 de grade. Cu un grad mai putin va fi la Baia Mare.

Cod galben de ceata in mai multe judete. Portul Midia este inchis

Cerul va fi partial noros si la Iasi, aici inregistrandu-se 20 de grade. La Suceava va fi mai cald, temperatura fiind de 21 de grade. Vor mai fi 20 de grade la Vaslui si 19 la Bacau.

In restul tarii vor mai fi 23 de grade la Sibiu, 21 la Ploiesti, 23 la Deva, 21 la Pitesti, 23 la Ramnicu Valcea, 21 la Targoviste, 24 de grade la Resita, 22 la Giurgiu, 19 la Braila si 19 la Galati.

De asemenenea, sambata dimineata, Administratia Nationala de Meteorologie a emis avertizari cod galben de ceata valabile pentru mai multe judete.

Una expira la ora 11:00 si vizeaza judetele Buzau, Arges si Dambovita, inclusiv drumurile nationale, europene si autostrada A1, iar cealalta este valabila pana la 11:15 si include judetele Constanta si Tulcea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#meteo 12 octombrie, #vremea 12 octombrie, #prognoza meteo 12 octombrie, #prognoza vreme 12 octombrie , #meteo