Meteo: Fierbinteala mare, monser!

Luni, 08 August 2011, ora 10:19
2084 citiri
Meteo: Fierbinteala mare, monser!

Saptamana incepe cu zile fierbinti, dar la jumatatea ei vremea se va raci brusc, maximele coborand si cu 10-11 grade.

Luni si marti sunt sanse minime de ploaie, si asta cel mult in nordul tarii si in zona de munte. In rest, cer insorit si maxime de pana la 35 de grade Celsius la umbra. La soare se adauga cel putin cateva grade in plus, iar vantul nu va fi de niciun ajutor, batand slab si doar din cand in cand.

La Arad si Timisoara vor fi 34 de grade, la Satu Mare 32 de grade, la Cluj Napoca 31 de grade, la Craiova 32 de grade, la Brasov 30 de grade, la Giurgiu 33 de grade, la Constanta 27 de grade, la Galati 31 de grade, la Iasi 32 de grade, iar la Suceava 30 de grade Celsius.

In Capitala, ziua va fi aproape caniculara, temperatura urcand de la 17 grade in zorii zilei pana la 34-35 la amiaza. Nu se anunta strop de ploaie pana miercuri, cand incep din nou rapaielile insotite de descarcari electrice.

Si pe litoral va fi o zi perfecta de plaja, cu 28-29 de grade in aer si circa 24 de grade in apa. La munte, ziua va fi calda, cu maxima de 25 de grade. In schimb, turistii din zonele montane trebuie sa fie pregatiti pentru cativa stropi de ploaie.

Incepand de marti seara, dar mai ales de miercuri, vremea se "intoarce pe dos". Maximele scad brusc sub 26-27 de grade, ploua mult, iar vantul isi face de cap.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Frig în aproape toată țara. Meteorologii au actualizat prognoza pentru Paște
Meteorologii anunţă temperaturi mai coborâte decât cele specfice acestei perioade în cea mai mare parte a ţării şi ploi, săptămâna viiitoare. Ulterior, inclusiv în primele trei...
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Vreme rece până sâmbătă dimineață în cea mai mare parte a țării. Județele unde va fi cod galben de vânt puternic
Meteorologii anunță că vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, până sâmbătă dimineaţă, 20 aprilie, iar în unele zone noaptea se va forma brumă. De asemenea, ANM a emis...
#prognoza meteo, #vremea august , #meteo