Meteo: Frig de august

Joi, 11 August 2011, ora 09:54
3589 citiri
Meteo: Frig de august
Foto: Arhiva

Ziua de joi va fi urata rau. Frigul si ploaia ne vor da senzatia ca am sarit brusc din vara in toamna. Cei care resimt cel mai tare acest lucru sunt turistii aflati la munte, care au dardait toata noaptea la circa 10 grade Celsius.

Va ploua in continuare foarte mult, in special in partea de sud si est, dar si la munte. Maxima zilei nu va urca nicaieri mai sus de 28 de grade.

La Arad si Timisoara vor fi 25 de grade, la Satu Mare 23 de grade, la Cluj Napoca 22 de grade, la Craiova 27 de grade, la Brasov 21 de grade, la Giurgiu 23 de grade, la Constanta 24 de grade, la Galati 24 de grade, la Iasi 23 de grade, iar la Suceava 21 de grade Celsius.

Si in Bucuresti va ploua mult, in reprize. Cum soarele nu isi va arata fata, temperaturile nu vor uca mai sus de 24 de grade Celsius.

Pe litoral, ziua va fi buna de plaja pana pe la amiaza si doar pentru cei rezistenti la racoare. Dupa orele pranzului vantul va incepe sa bata tot mai tare, iar spre seara sunt sanse bune de ploaie.

Meteorologii ne dau si vesti bune. Incepand de vineri se va incalzi treptat, iar ploile se vor rari.

Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Cresc temperaturile. Când vom avea 24 de grade Celsius în Capitală
Vremea tinde să devină tot mai frumoasă în următoarele zile, în special în zona de sud a țării. Vom scăpa de nori, iar soarele va străluci ridicând temperaturile. Meteorologii au...
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
Vânt puternic și ploi până vineri seară. În ce regiuni au anunțat meteorologii cod galben
ANM anunţă vânt puternic şi ploi, în cea mai mare parte a teritoriului ţării, până vineri seară, 29 martie, fiind emise şi două avertizări cod galben. În zonele montane, rafalele...
#prognoza meteo, #vremea august , #meteo