Meteo: Frig, frig, foarte frig...

Sambata, 08 Octombrie 2011, ora 12:43
2446 citiri
Meteo: Frig, frig, foarte frig...

Vremea se raceste brusc in acest weekend. Ploile vor acoperi treptat intreaga tara, incepand din nord si nord-vest si terminand, duminica, pe litoral. Maximele coboara si cu 10-12 grade fata de cele inregistrate in zilele precedente.

Vantul va avea intensificari in toate regiunile si va ploua pe arii extinse, anunta meteorologii, iar la munte, la altitudini mai mari de 1.800 m precipitatiile se vor transforma in lapovita si ninsoare.

Sambata, cel mai frig va fi in regiunile intracarpatice, iar cel mai cald in zona de sud-est, unde mercurul termometrelor urca totusi pana spre 25 de grade la amiaza.

In Capitala cerul se va acoperi treptat de nori, iar spre seara va ploua si vantul va bate cu tot mai mare putere. Maxima la amiaza nu va depasi 22-23 de grade.

Duminica va fi si mai frig, maximele incadrandu-se in intervalul 6-16 grade Celsius. Aversele se deplaseaza catre jumatatea de sud si sud-est a tarii, in rest existand sanse ca cerul sa se insenineze temporar. In Bucuresti va fi o zi urata, cu ploi reci si o maxima de numai 10 grade la amiaza.

Saptamana va incepe cu vreme rece si ploi multe. Vantul patrunzator va face ca senzatia de frig sa fie resimtita din plin. Maximele nu vor mai depasi 18 grade in niciun colt al tarii.

Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
Alerte de vreme rea. Se anunță ploi în aproape toată țara
ANM anunţă ploi în majoritatea regiunilor ţării, până miercuri dimineaţă, 24 aprilie, dar şi precipitaţii mixte la munte. De asemenea, meteorologii au emis un cod galben de precipitaţii...
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
Praful saharian vine peste România. Zilele în care este așteptat valul de aer încărcat cu particule
ANM anunţă că o masă de aer încărcată cu praf saharian se va afla deasupra României marţi, 23 aprilie şi în prima partea zilei de miercuri, 24 aprilie. Depunerile de praf vor putea fi...
#prognoza meteo, #vremea octombrie , #meteo