Meteo: Frig, ploaie si vant - cand se incalzeste din nou

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 09:09
4507 citiri
Meteo: Frig, ploaie si vant - cand se incalzeste din nou

Ziua de marti se mentine rece, cu vant puternic, ploi in toate regiunile si, la munte, lapovita si ninsoare.

Vantul va prezenta intensificari in sud, sud-est, dar si pe crestele muntilor, soarele nici nu se va zari, iar maximele anuntate de meteorologi nu mai depasesc 8 grade.

Vreme mohorata va fi si in Bucuresti. Ziua debuteaza cu vant rece si ploi, iar mercurul nu urca mai mult de 7 grade, valoare mai scazuta cu 5-6 grade decat normele climatologice pentru aceasta perioada.

Zonele montane vor avea parte de vreme deosebit de rece, iar vremea de afara aminteste mai degraba de inceputurile iernii. Mercurul din termometre abia va mai atinge 2 grade cu plus la Predeal, 0 grade la Paltinis, 4 grade sub zero la Semenic, iar la Stana de Vale si Ceahlau Toaca se vor inregistra minus 2 grade.

Meteorologii anunta maxime de 6 grade la Timisoara, 5 grade la Oradea si la Cluj Napoca, 6 grade la Sibiu si Brasov.

In Moldova vremea va fi inchisa si rece. Temporar va ploua, iar la munte va fi lapovita si ninsoare. Vor fi 7 grade in Galati, 4 grade in Bacau, 3 grade la Iasi si 2 grade la Suceava.

Vestile sunt bune pentru miercuri. Vremea incepe sa se incalzeasca, soarele se zareste printre nori si va urca mercurul in termometre pana la 15 grade, in sud.

In Bucuresti, ziua debuteaza cu valori de 1 grade Celsius. Spre amiaza, insa, se incalzeste treptat, astfel incat termometrele vor indica pana la 12-13 grade.

Toamna se imblanzeste si joi va si mai frumos, cu maxime de pana la 20 de grade Celsius. Nu lipsesc insa ploile, care vor lasa cantitati insemnate in special in Carpatii Meridionali si in dealurile subcarpatice.

In Bucuresti, se anunta o zi frumosa. Dupa o dimineata cu ceata densa, apare si soarele in peisajul meteo, urcand mercurul in termometre pana la 19 grade.

Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte a validat Alianța Dreapta Unită. USR, PMP și Forța Dreptei vor putea candida pe liste comune la alegerile europarlamentare
Înalta Curte de Casație și Justiție a validat, marți, 19 martie, alianța electorală Dreapta Unită USR – PMP – Forța Dreptei, admițând contestația făcute de cele 3 formațiuni...
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
#vremea meteo prognoza, #prognoza meteo vremea Bucuresti, #meteo vremea 30 octombrie , #meteo