Meteo: Ger de crapa pietrele

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 09:15
3574 citiri
Meteo: Ger de crapa pietrele
Foto: Ziare.com

Nu plecati de acasa fara geci groase, pentru ca temperaturile vor fi foarte joase.

In Capitala maxima zilei va ajunge la -8 grade, iar in timpul noptii se vor inregistra -18 grade.

La Brasov vor fi -4 grade, la Moeciu -8, la Bran -8, -7 la Paraul Rece, -8 la Poiana Brasov, -9 la Predeal, -3 la Busteni.

In vestul tarii se anunta cer senin in cele mai multe zone. Mercurul din termometre va ajunge la -3 grade la Satu Mare, -3 la Baia Mare, -4 la Zalau, -2 la Cluj Napoca, -2 la Oradea, -1 la Alba Iulia, -1 la Arad, -2 la Petrosani, 0 la Timisoara si -2 la Caransebes.

Vine un ger de crapa pietrele, apoi se incalzeste - prognoza meteo pe doua saptamani

Meteorologii informeaza ca in estul tarii vor fi nori dimineata, dar ca la amiaza o sa iasa soarele pe alocuri. Se vor inregistra -5 grade la Suceava, -3 la Botosani, -4 la Piatra Neamt, -4 la Iasi, -2 la Bacau, -4 la Vaslui, -2 la Focsani si -3 la Galati.

Vor mai fi -3 grade la Targu Mures, 0 la Ramnicu Valcea, -2 la Pitesti, -3 la Targu Jiu, 1 la Drobeta Turnu Severin, -6 la Craiova, -6 la Slatina, -7 la Giurgiu, -6 la Calarasi, -4 la Constanta, -4 la Tulcea, -4 la Braila, -3 la Buzau, -2 la Ploiesti si -2 la Targoviste.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o informare meteorologica de ger si vant. Atentionarea a intrat in vigoare luni seara la 23:00 si expira joi la ora 21:00.

"In intervalul mentionat, vremea va fi deosebit de rece in majoritatea regiunilor. In sudul, estul si centrul tarii vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineata si noaptea va fi ger, cu minime de -15....-10 grade, iar izolat in Muntenia, Oltenia si sud-estul Transilvaniei se vor inregistra valori termice in jurul a -20 grade", anunta ANM.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea consumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#meteo 19 ianuarie, #vremea 19 ianuarie, #prognoza vreme 19 ianuarie , #meteo
Comentarii