Meteo: Gerul se intoarce, sansele sa mai ninga sunt slabe (Video)

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 14:21
3855 citiri
Meteo: Gerul se intoarce, sansele sa mai ninga sunt slabe (Video)
Foto: Arhiva

Saptamana viitoare va debuta cu ger in mai multe regiuni ale tarii, insa de miercuri, vremea va incepe sa se mai incalzeasca, anunta meteorologii.

Duminica va fi innorat in sudul si sud-estul tarii, unde ninsorile slabe isi vor face aparitia doar local. In sudul Dobrogei, sunt posibile contitii de polei, din cauza ploilor si lapovitei slabe. In restul tarii, soarele iese din nori, insa vantul va avea intensificari in sud-vest, in sud, pe litoral si la munte.

Vremea se mai incalzeste in Capitala, insa temperaturile raman sub normalul inceputului de februarie. Valoarea maxima inregistrata va fi, dupa-amiaza, de -1 grad, insa vantul sporeste senzatia de frig.

Cum va fi vremea in urmatoarele trei luni - surpriza care ne asteapta in aprilie

Prima zi a saptamanii viitoare vine cu ger, atat in nordul Moldovei, cat si in estul Transilvaniei, unde temperaturile vor cobori pana la -20 de grade. Vremea se mentine rece si in regiunile extracarpatice si in centru, insa in restul tarii valorile vor fi normale pentru aceasta perioada. Maximele vor fi de -6 grade in depresiuni si 8 grade in Maramures si in Dealurile de Vest.

Temperaturile vor fi scazute, luni, si in Bucresti, unde maximele se vor situa in jurul a 0 grade Celsius. Desi sunt sanse scazute de ninsoare, vantul va acentua senzatia de frig.

Gerul va fi patrunzator si marti in regiunile aflate la est si sud de Carpati, in timp ce in restul tarii maximele vor fi apropiate de cele normale, cu -7 grade in depresiuni si 8 grade in nord-vest. Sunt sanse mici de ninsoare in toata tara, insa vantul va sufla ceva mai puternic in sudul Banatului si la munte.

Cod portocaliu si galben de vant in mai multe zone ale tarii - UPDATE

In Capitala, vremea va fi in continuare deosebit de rece, cu maxime ce nu vor trece de pragul inghetului. Nu va mai ninge, iar cerul va fi temporar noros.

Miercuri se mai incalzeste putin, iar temperaturile se apropie de mediile climatologice in aproape toate regiunile tarii. Norii si ceata vor aparea, dimineata, in zonele joase, iar in sud va fulgui, dar numai izolat. Maximele se vor situa intre -2 si 8 grade Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#meteo Romania, #vremea saptaman viitoare, #vreme ger, #meteo ger, #incalzire vreme , #meteo
Comentarii
Poza mama prostilor
mama prostilor
rank 5
Sa se intoarca geru,