Meteo: In sfarsit, soare!

Joi, 11 Decembrie 2014, ora 09:51
2778 citiri
Meteo: In sfarsit, soare!

Meteorologii anunta ca vremea se amelioreaza, iar mercurul urca niste grade in termometru. Vestile sunt bune pana la finalul saptamanii, cand scapam de ploi si ninsori si soarele apare timid in tabloul meteo.

Joi vor mai fi precipitatii doar in jumatatea nord-vestica a tarii si cu totul izolat in celelalte regiuni. Vantul sufla domol, iar maximele pornesc de la 1 grad in Moldova si urca pana la 8 grade cu plus in sudul tarii.

Ziua debuteaza insa cu ceata. De altfel, meteorologii au emis doua avertizari cod galben de ceata. Pana la ora 10:00, va fi ceata in nordul judetului Ialomita, sudul judetului Calarasi, vestul judetului Ilfov si local in judetul Arges, drumurile nationale si europene aferente si autostrada A2.

Pana la 10:30, va fi ceata pe spatii extinse in judetele Vrancea si Galati, inclusiv drumurile nationale si europene.

In Bucuresti, cerul este mai mult innorat si dimineata este mohorata, dar la amiaza apare, in sfarsit, soarele, care urca mercurul in termometre pana la 4 grade.

La munte mai apar cativa fulgi de zapada, dar vremea se mai incalzeste. Meteorologii prognozeaza 3 grade la Brasov si 2 la Sinaia. Odata cu incalzirea vremii, insa, s-au produs primele avalanse in muntii Fagaras. Salvamontistii avertizeaza turistii sa evite zonele inalte.

In vestul tarii, soarele prinde curaj si isi face, timid, aparitia la amiaza, ridicand mercurul din termometre pana la 6 grade la Oradea si la Cluj Napoca, 5 grade la Timisoara, 4 la Arad, 6 la Bistrita, 6 la Baia Mare si chiar 7 la Satu Mare.

In Moldova e ceva mai rece. In nordul regiunii, temperaturile abia trec de pragul de inghet, in timp ce in sudul regiunii maximele ajung pana la 3 grade.

In sudul tarii vremea se incalzeste. Nu mai sunt deloc precipitatii, iar maximele urca in sudul litoralului pana la 8 grade Celsius.

Vineri, vremea continua sa se incalzeasca. Nu mai ninge deloc, soarele e mai prezent in tabloul meteo si maximele ajung pana la 10 grade in regiunile sudice.

Sambata va fi si mai cald, cu maxime care ating si 11, chiar 12 grade.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
#meteo vremea 11 decembrie, #meteo vremea prognoza, #meteo vremea vineri prognoza , #meteo