Meteo: In sfarsit, vine vara?

Marti, 22 Aprilie 2014, ora 08:26
3126 citiri
Meteo: In sfarsit, vine vara?

Chiar daca Saptamana Mare ne-a adus precipitatii in cantitati mari si temperaturi scazute, odata cu trecerea Pastelui avem parte de vreme calda, cu valori termice care depasesc usor normalul acestei perioade.

Marti, in tara, maximele termice vor avea valori cuprinse intre 18 grade pe litoral si 25 - 26 de grade in Banat si Lunca Dunarii. Minimele vor fi cuprinse intre 3 si 13 grade.

Cerul va fi variabil, iar dupa-amiaza si in timpul noptii, se vor aduna cativa nori ce vor aduce ploi locale si de scurta durata. Acestea ar putea fi insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului, mai ales in zonele de deal, la munte si in regiunile intracarpatice.

Marti, in Bucuresti, vremea va fi frumoasa, maximele termice situandu-se in jurul valorii de 24 de grade, in vreme ce minimele vor fi de 9 - 11 grade.

Cerul va fi variabil, iar spre seara este posibil sa vedem cativa nori. Sansele de ploaie raman reduse, iar vantul va bate slab si moderat.

Miercuri, in tara, vremea ramane la fel de calda, astfel ca se vor inregistra temperaturi maxime de 19 grade pe litoral si de 26 de grade in Muntenia. Minimele vor avea valori cuprinse intre 6 si 14 grade.

Cerul va fi senin in prima jumatate a zilei, iar dupa-amiaza si spre seara norii se vor aduna, aducand ploi cu averse, descarcari electrice si scurte intensificari ale vantului pe timpul noptii. Aceste fenomene se vor semnala local in sud-vest, in zona montana si pe arii restranse in restul teritoriului.

Miercuri, in Bucuresti, vremea ramane la fel de placuta, astfel ca maximele termice se vor situa in jurul valorii de 25 de grade, in vreme ce minimele vor fi de 12 - 13 grade.

Dupa-amiaza si spre noapte se aduna norii pe cer, cand vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#meteo 22 23 aprilie, #prognoza meteo aprilie, #vremea temperaturi Romania, #prognoza meteo Romania , #meteo