Meteo: Inceput de toamna cu 30 de grade - cand revin ploile

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 09:06
6109 citiri
Meteo: Inceput de toamna cu 30 de grade - cand revin ploile
Foto: Flickr

Saptamana debuteaza cu vreme calda si maxime care depasesc 30 de grade. De joi, insa, vom avea nevoie de umbrele, pentru ca ploile incep sa isi faca aparitia in tabloul meteo.

Dupa o dimineata racoroasa, luni se vor inregistra maxime de la 23-25 de grade pe litoral, pana la 34-35 de grade in Campia de Vest.

Soarele va dicta agenda zilei, iar cativa nori isi vor face aparitia doar in regiunile vestice si nordice, dar sansele de ploaie sunt minime.

Vreme frumoasa se anunta si in Capitala. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul nu va crea probleme. La pranz, temperaturile vor creste pana la 29, chiar 30 de grade.

In sud, meteorologii anunta racoare dimineata, dar soare pe tot parcursul zilei. Pana la amiaza, temperatura trece de 30 de grade in Oltenia, 32 de grade la Drobeta Turnu Severin si are valori cuprinse intre 28 si 30 de grade in Muntenia, valori de altfel normale pentru un inceput de septembrie.

Vreme insorita va fi si in Dobrogea. Temperaturile maxime nu depasesc insa 27 de grade la Tulcea, 28 la Cernavoda si 25 de grade la Constanta.

Racoare va fi in Moldova, mai ales dimineata, cand termometrele vor indica doar 12-13 grade. Soarele este insa si aici prezent, iar maximele vor fi cuprinse cuprinse in general intre 27 de grade la Suceava si 29 la Iasi.

Vestile sunt bune si pentru ziua de marti. Vantul va sufla slab, soarele ne va rasfata toata ziua, iar temperaturile maxime se vor incadra intre 29 si 31 grade, iar cele minime intre 10 si 14 grade.

Regimul termic nu se schimba nici in Capitala. Soarele va dicta agenda zilei, iar termometrele vor arata 29 de grade la amiaza.

Miercuri, vremea va fi frumoasa si calda. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea si dimineata, iar ploile nu isi vor face simtita prezenta. Maximele zilei se vor incadra intre 29 si 32 grade, iar valorile minime intre 11 si 15 grade.

De joi, vom avea nevoie de umbrela: cerul va fi variabil si local se vor semnala ploi ce vor avea caracter de aversa insotite de descarcari electrice si intensificari ale vantului. Valorile maxime se vor incadra intre 28 si 30 grade, iar cele minime intre 12 si 14 grade.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meteo vremea 3 septembrie, #prognoza meteo vremea luni, #meteo vremea septembrie Bucuretsi, #prognoza meteo 3 septembrie , #meteo