Meteo: Lasa-mi, toamna, pomii verzi...

Marti, 07 Octombrie 2014, ora 10:34
2270 citiri
Meteo: Lasa-mi, toamna, pomii verzi...
Foto: Facebook/Sorin Onisor

Ziua de marti vine cu vreme rece si in general mohorata, mai ales in sud, est si in regiunile centrale, unde norii aducatori de ploaie strang randurile.

Va ploua mai mult in Subcarpatii Getici si de Curbura, unde se vor acumula 15-20 l/mp. In vest si nord-vest, vor alterna perioadele insorite cu cele innorate si va ploua doar temporar. Maximele zilei se vor incadra intre 9 grade in Moldova si 19 grade in vestul tarii.

In Capitala, ziua debuteaza cu cel mult 11 grade si nori. Va ploua cat e ziua de lunga, iar soarele va fi scump la vedere. Mercurul nu trece, la amiaza, de 13 grade.

Cativa nori se aduna si in regiunile intracarpatice si va ploua local in Trasilvania si pe arii restranse in rest. Meteorologii prognozeaza 12 grade la Brasov, 14 grade la Sibiu, 15 grade la Cluj Napoca, 18 grade la Oradea si 19 grade la Timisoara.

In sud, se anunta vreme rece si mohorata. Va ploua pe arii extinse, iar vantul va fi moderat, cu unele intensificari. Termometrele vor arata 14 grade la Craiova, 13 grade la Pitesti si Buzau si 16 grade la Giurgiu, temperaturi care sunt sub valorile medii specifice acestei date.

Peisajul termic va fi similar si in Dobrogea. Vor fi 16 grade in Constata si 15 grade la Tulcea, iar norii aducatori de ploaie contureaza tabloul meteo.

Toamna rece va fi si in Moldova, unde se vor inregistra 9 grade la Suceava si Piatra Neamt, 12 grade la Iasi si Bacau si 14 grade la Galati.

Miercuri, mai ploua doar in Oltenia si izolat in sudul Banatului, Muntenia si zona subcarpatica a Moldovei. Maximele se vor incadra intre 14 si 23 de grade.

In Bucuresti, va fi mai cald. Mai ploua doar izolat, iar maximele ajung la amiaza pana la 19 grade.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#meteo vremea marti prognoza, #meteo vremea Bucuresti, #meteo vremea 7 octombrie , #meteo